9 stvari koje ona želi da radite njenom klitorisu - Men`s Health

9 stvari koje ona želi da radite njenom klitorisu

Čak 75 procenata žena mogu da dostignu orgazam samo uz neku vrstu klitorisne stimulacije, pa je jednostavno nemoguće da ovom delu telu posvetite previše pažnje.

Za stimulaciju klitorisa nisu bitne samo usne, već i jezik, zubi, ruke, kao i seksi pomagala.

Seksi trikovi: 3 neobična načina da stimulišete njen klitoris

1. SISAJTE I GRICKAJTE

Ako želite da je uzbudite i probudite sva čula, koristite usne i jezik da zapravo sisate i njen klitoris. Na ovaj način ćete povećati cirkulaciju u telu i izazvati još veće uzbuđenje.

2. KORISTITE DESNI I ZUBE

Dok sedi na vašem licu, a vi joj pružate oralni seks, iskoristite priliku i pritisnite vrh vaših zuba i desni na područje iznad klitorisa.

3. AZBUKA

Metoda “Azbuke” je metoda klitorisne stimulacije. Možete da počnete da “ispisujete” azbuku jezikom na platnu njene cele vulve, nasuprot vrha njenog klitorisa i videćete da će stenjati od zadovoljstva.

Saznajte i Mala lekcija o klitorisu i klitoralnom orgazmu

4. FARBAJTE OGRADU

Zabavno je da ispuštate topao vazduh preko njenog klitorisa kako biste je uzbudili, a onda prelazite jezikom preko klitorisa gore dole. Zamislite da farbate ogradu od vrha ka dole.

5. SVIRAJTE HARMONIKU

Kada bude na korak do vrhunca, dodajte malo oralne vibracije njenom doživaljju. “Postavite usne u obliku slova O i stavite klitoris u usta. Onda pravite zujeće zvukove kao da joj sisate klitoris ili svirate usnu harmoniku, što će njoj stvoriti tople, vlažne vibracije.”

6. STIMULACIJA VIBRATOROM

“Uključivanje vibratora u klitorisnu stimulaciju imaće samo benefita po vas oboje, jer možete da se fokusirate i na svoje zadovoljstvo tokom odnosa, a ona može da se stimuliše vibratorom”, kaže dr Minc.

7. POZABAVITE SE USMINAMA

“Dodirivanje i sisanje njenih usmina može da utiče i na stimulaciju klitorisa i stvarno je delotvorno za sve žene koje imaju preosetljive klitorise”, kaže Lori Minc, autor knjige A tired woman’ guide to passionate sex.

Stimulacijom OVIH erogenih zona ćete je potpuno izludeti!

8. MASAŽA PENISOM

Pročitajte i  5 bitnih momenata

Iskoristite svoj penis u erekciji kao ljudski dildo koji će vam pomoći da stimulišete njen klitoris.

9. VODOPAD

Ovog puta ne mislimo na žensku ejakulaciju, već na to da voda može da igra jednu od važnijih uloga kod stimulisanja klitorisa.

“Voda je veoma većna. Kada budete koristili tuš, pustite da voda prelazi preko njenog tela i između nogu, dopuštajući da joj pada direktno na klitors “, kaže dr Kadel.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *