Greške koje vas čine katastrofalnim u krevetu - Men`s Health

Greške koje vas čine katastrofalnim u krevetu

1. PREBRZI RAD KUKOVIMA

“Ako imitirate bušilicu u toku seksa i praktikujete brze, neprirodne pokrete, verovatno nemate mnogo iskustva u spavaćoj sobi”, kaže Kler Kavana, koautorka knjige “Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex“, piše Espreso.

Loši ste u krevetu? Prestanite da pravite ove greške

“Možda se žuri se jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje laganiji ritam, koji će ženi doneti više užitka”, dodajte Kavana.

2. IZBEGAVANJE KLITORISA

Iako se klitoris često naziva čarobnim dugmetom, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu.

“Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava, jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi”, upozorava Kler Kavana.

3. HVALISANJE VELIČINOM PENISA

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i pritom očekuje od nje da to potvrdi.

Greške u koracima: Ovo seks čini dosadnim!

“Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega, najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarajte sa njim”, savetuje seksolog.

4. INSISTIRANJE NA ORGAZMU

Neke žene ne mogu da postignu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše prihvatiti ako je naglas pitate zašto to još uvek nije postigla.

“Mnogim ženama je potrebna stimulacija klitorisa kako bi dostigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku”, predlaže Kavana.

Pročitajte i  Muški afiniteti: 7 neočekivanih stvari koje obožavamo kod žena

Zaista želite da je “smuvate”? Izbegnite ove tri greške

5. HVATANJE ZA MOBILNI SEKUND NAKON SEKSA

Nekad su se žene žalile na muškarce koji neposredno nakon postizanja vrhunca okreću leđa i tonu u san. U današnje vreme sve je više onih, koji nakon seksa posegnu za mobilnim telefonom kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama.

“Najbolje bi bilo da mobilne telefone izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu povrediti ženska osećanja. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama”, zaključuje Kavana.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *