Ne volite da pružate oralni seks? Ove četiri stvari će to promeniti - Men`s Health

Ne volite da pružate oralni seks? Ove četiri stvari će to promeniti

Istraživanje je pokazalo da samo 30 procenata žena može da dostigne orgazam tokom penetracije, što znači da imate mnogo opcija u toku predigre koje možete da iskoristite kako biste ženi pružili zadovoljstvo i vrhunac.

Oralni seks je jedan od najčešćih vidova seksa i predigre, koji će ženama pružiti dugoočekivani orgazam, ali istraživanje američkog izdanja Men’s Healtha, koje je uključivalo 1,500 muškaraca, otkrilo je da 1 od 5 muškaraca ne voli da pruža oralni seks.

Ako i vi spadate u ovu grupu muškaraca, otkrijte 4 saveta koji će vam pomoći da ga zavolite.

Seksi vodič: 7 koraka do savršenog oralnog seksa

NEMOJTE DA ŽURITE

Nemojte odmah da počinjete sa oralnim seksom, već provedite neko vreme ljubeći se, mazeći njene grudi i koristeći prstiće kako biste je dodatno uzbudili.

“Što je bliže orgazmu dovedete pre oralnog seksa, to ćete manje vremena provesti dole”, kaže seksolog i autor knjige Hot Sex: Over 200 things you can try tonight, Emili Mors.

VLAŽNI I DIVLJI

Istuširajte se. “Pusteći kapljice vode da padaju po telu razvodnjavate ukus i sklanjate pažnju sa onog što zapravo radite”, kaže Sonja Kenia, seksolog i medicinski istraživač na Univerzitetu u Majamiju.

Ili uzmite lubrikant ili puder, koji će vam pomoći da “zataškate” miris i ukus vagine.

Oralni seks: 4 seksi poteza koja će je neverovatno uzbuditi

POBOLJŠAJTE TEHNIKU

Stalna stimulacija klitorisa je najbrži način da odbijete svaku ženu. Međutim, ukoliko je ukus ono što vas odvraća od oralnog seksa, nemojte da koristite jezik koliko mislite da bi trebalo.

Umesto toga, pokušajte da otpustite topao vazduh preko njenog klitorisa kako biste je dodatno uzbudili, kaže Ava Kadel, autor i osnivač sajta Sexpert.com. Onda možete da pređete na lagano dodirivanje njenog klitorisa jezikom, smenjujući pokrete gore dole.

Pročitajte i  Kad kucne čas...

AZBUKA

Koristite jezik kako biste ispisali azbuku. Ovo može da bude sjajan način da smetnete svoje misli sa toga koliko ne volite da pružate oralni seks i fokusiranje na to koja slova je posebno uzbuđuju.

Začinite oralnu tehniku: 4 neverovatno seksi poze

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *