Ove poze će učiniti da vaš ponos deluje još veće - Men`s Health

Ove poze će učiniti da vaš ponos deluje još veće

KLIZAVA SIRENA

Promenite misionarsku pozu tako da je vaša partnerka gore, sa nogama ispruženim između vaših nogu i prebacujući svu težinu tela na ruke. Ova poza omogućava dublju penetraciju i stimulaciju klitorisa.

Devojke otkrile koje poze u seksu ih najviše uzbuđuju

DOBAR, DOBAR PAS

Dogi stajl je super poza za one muškarce koji imaju mali penis, zato što im omogućava dublju penetraciju, a zahvalna je zato što samo malo promena u položaju partnerke može dosta da promeni osećaj i uživanje. Isprbajte ovu pozu tako da se vaša devojka sagne skroz do dole dodirujući glavom pod ili da izvije leđa i ispravi se skroz.

SPORI KLIZAČ

Misionarska poza poprima potpuno novi doživljaj, ako samo lagano skliznete nogama ka dole i maltene legnete, a vaša partnerka potpuno ispravi noge. Eksperimentišite sa položajem kukova, kako biste promenili ugao i dubinu penetracije.

Saznajte i Poze za muškarce sa malim penisom

PRESS AND PLAY

Neka vaša partnerka legne preko ivice kreveta, a vi prodrite u nju otpozadi. Dogi stajl u ovom položaju će vam omogućiti duboku penetraciju, a ako vaša devojka pomera kukove, pronaći ćete potpuno novo polje zadovljstva.

AVAN I TUČAK

Stavite jastuk ispod njene guze i dok vam obavija noge oko struka, prodirite u nju. Kao i sve prethodne poze, i ova omogućava dublju penetraciju i stimulaciju klitorisa.

Saznajte i 4 nove poze koje će joj izmamiti uzdahe

A. J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *