Uzbudljiva predigra: 5 načina da budete nestašni na javnom mestu - Men`s Health

Uzbudljiva predigra: 5 načina da budete nestašni na javnom mestu

Stimulacijom OVIH erogenih zona ćete je potpuno izludeti!

VILICA

Blagim dodirivanjem vilice vrhovima prstiju pomazite partnerku i nakon možda prve čudne reakcije, verujte da će poželiti da je poljubite i odvedete u krevet.

Ako želite da je zadovoljite, tokom predigre uradite ovo…

UŠI

Ušne resice su jedna od glavnih erogenih zona, pa će svako dodirivanje ove regije biti pravo senzalno iskustvo za nju. Naravno, ne potcenjujte seksi moć nežnog šaputanja.

PODLAKTICA

Ruke su generalno jedna velika erogena zona, međutim neko je osetljiviji na ramenima, a neko na dlanovima. Međutim, možda niste znali da je koža na unutrašnjoj strani podlaktice izrazito tanka i da će je lagani dodiri posebno nadražiti.

Saznajte i 5 načina da budete bolji u predigri

DLAN

Dodirivanje dlanova u javnosti zapravo i nije neka preterana novina, kad se uglavnom svi držimo za ruke sa partnerima dok šetamo ili sedimo u omiljenom kafiću/restoranu. Ipak, izrazito nežni, senzitivni dodiri i maženje dlana vrhovima prstiju će sigurno izazvati žmarce u njenom telu.

VRAT

Vrat možda i nije najidealniji za stimulaciju u javnosti. Međutim, zadnja strana vrata je veoma osetljiva i možda će biti dovoljan jedan poljubac da je uzbudite i nestrpljivu odvede kući.

Erogene zone: Zagolicajte joj maštu poljupcem u vrat

Izvor: Jutarnji.hr

Pročitajte i  Koliko je oralni seks zapravo bezbedan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *