Otkrivamo tajne: 5 mesta na ženskom telu koja čeznu za vašim dodirom - Men`s Health

Otkrivamo tajne: 5 mesta na ženskom telu koja čeznu za vašim dodirom

Novo istraživanje koje su u SAD-u sproveli proizvođač prezervativa Skyn i marketinška kompanija AMP obuhvatilo je 5.117 ispitanika, muškaraca i žena u dobi između 18 i 34 godine.

Rezultati istraživanja su otkrili top pet mesta na ženskom telu, koje žene obožavaju da dodirujete tokom seksa:

5. STOMAK

Stomak se zapravo našao na poslednjem mestu od navedenih pet, jer je samo četiri posto ispitanica odgovorilo da im je upravo to omiljeno mjesto za maženje tokom seksa.

Devojke otkrile koje poze u seksu ih najviše uzbuđuju

4. LEĐA

Poznata erogena zona takođe nije dobila previše glasova – šest posto žena priznalo je da najviše uživaju kad im partner tokom seksa mazi leđa.

3. GUZA

Dodirivanje zadnjice tokom seksa je ipak potvrdilo 15 posto žena.

2. VRAT

Vrat je nenadmašna erogena zona – pre, posle i za vreme seksa. Čak 28 posto žena volelo bi da se vratu posveti više pažnje.

1. GRUDI

Apsolutni pobednik ovog istraživanja su grudi, odnosno bradavice jer je 34 posto žena priznalo da im diranje upravo tog dela tela donosi najviše užitka.

Oralni seks: 4 seksi poteza koja će je neverovatno uzbuditi

Što se muškaraca tiče, odgovori su vrlo slični: 19 posto muškaraca navelo je vrat kao najuzbudljivije mesto za dodir, isti je postotak naveo zadnjicu. Stimulaciju grudi u toku seksa voli 12 posto muškaraca, stomak 11 posto, a najmanje pažnje u muškom svetu zaslužuju njihove noge, budući da je samo osam posto muškaraca navelo baš noge za dodatno uzbuđenje u seksu.

Izvor: Jutarnji.hr

Pročitajte i  Ako želite da je zadovoljite, tokom predigre uradite ovo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *