Devojke otkrivaju: 7 stvari koje muškarca čine – muškarcem - Men`s Health

Devojke otkrivaju: 7 stvari koje muškarca čine – muškarcem

HUMOR

Duhoviti muškarci ujedno prikazuju inteligenciju, opuštenost i samopouzdanje, a smatra se da bi muškarac, koji zna da nasmeje ljude oko sebe, mogao isto tako zasmejavati ženu koju voli celog života, a pogotovo u teškim trenucima.

Žene otkrivaju: Ovo su karakteristike muževnog muškarca!

SPOSOBNOST

Niko nije sposoban za sve, ali muškarac koji je sposoban i razume se u nekoliko stvari svakako deluje privlačnije od muškarca koji ne ume ni sijalicu sam da zameni. Sposobni muškarci su prijemčiviji ženama,jer odaju utisak oslonca i pouzdanog muškarca,na koga žena uvek može da računa. 

INICIJATIVA

Muškarac kome nije neprijatno da udeli kompliment, pošalje poruku, vragolasto se nasmeje, strastveno poljubiti – muškarac je koji ume da preuzme inicijativu, što uvek deluje privlačno, jer takođe odaje samopouzdanje bez straha od odbijanja.

Zašto žene vole kreativne muškarce?

POŽELJNOST

Htele to da priznaju ili ne, ženama je seksi muškarac kojeg i druge žene žele, ali koji je izabrao baš nju. To potvrđuje njegove kvalitete, a stvara i dozu takmičarskog duha koji može da bude uzbudljiv.

RANJIVOST

Za razliku od snage i stava, koje bi pre pripisali osobinama tzv. alfa muškarca, ranjivost je onaj deo koji žena u muškarcu traži za sebe, odnosno kako zamišlja da bi on trebalo da se ponaša prema njoj (osećajno i uviđajno). Muškarac koji voli decu, životinje i ljude je neko ko ima osećanja i ne srami se da ih pokaže.

Šta žene žele? Tri tipa muškarca na koje žene otkidaju

STAV

Samopouzdanje je ključni faktor privlačnosti, jer ako neko ima loše mišljenje o sebi, ne može da očekuje da će ga drugi ljudi drugačije posmatrati. Muškarac koji je svestan svojih vrlina i mana, zna kako da se ophodi prema ljudima i ostaviti dobar utisak,neverovatno je seksi i privlačno. 

Pročitajte i  Spremni za akciju

SNAGA

Žene će zadiviti snaga muškarca i podstaći će ideju da bi on mogao da zaštiti nju i njihovu potencijalnu porodicu. Nije samo stvar u isklesanim mišićima, već bilo kojoj radnji koja odaje neku vrstu snage.

Hot: Devojke otkrivaju svoje male seksi tajne

Izvor: 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *