Upoznajte devojke koje su nasledile tron Naomi Kembel i Sindi Kroford - Men`s Health

Upoznajte devojke koje su nasledile tron Naomi Kembel i Sindi Kroford

Ove dve mlade devojke se trenutno nalaze među najtraženijim manekenkama na svetu, a prestižni časopis “Vog” piše da su njih dve supermodeli današnjice.

MH devojke: Upoznajte Rouzi Rof (FOTO)

Tokom 2015. godine, Kendal i Điđi su radile za najpoznatije brendove, a gledali smo ih čak i na godišnjoj reviji brenda “Viktorijas sikret”, što je, kako su rekle, bilo ostvarenje njihovog sna.

 

Časopis ističe da su njih dve ovu “titulu” zaslužile time što su radile modne kampanje za sve poznatije brendove i dizajnere, veoma su prisutne na društvenim mrežama, šetale su modnom pistom na svim važnijim revijama. “Ono što Kendal i Điđi zaista čini supermodelima je interes koji se za njih pokazuje,” piže Džanel Okvodu za ovaj časopis.

“Seks-bombe iz komšiluka, poznate su i po svojim veštinama fotografisanja selfija. U modnoj industriji, ovaj duo je zaradio jednako kritika, koliko i pohvala”.

Sofija Milošević, srpska lepotica za kojom uzdiše svet

Kendal je radila kampanje za “Živanši”, Marka Džejkobsa, Kelvina Klajna, “Fendi”, Balmain, šetala modnim pistama na Nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Parizu… Na Forbsovoj listi, našla se na osmom mestu najplaćenijih modela – najmlađa je na toj listi, a sa svoja četiri miliona dolara zarade godišnje, našla se iza Kejt Mos.

 

Điđi je, sa druge strane, bila zaštitno lice Topshopa, radila je za američke brendove “Ges”, “Sifoli”, “Mejblin”. Prema pisanju stranih medija, do sada je zaradila oko 300.000 od modelinga.

Viktorijini anđeli: Ovo je seksi!

Izvor: Mondo.rs

Pročitajte i  Modno pravilo koje OBAVEZNO morate da prekršite ove jeseni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *