Sa vetrom u kosi - Men`s Health

Sa vetrom u kosi

A šta je lepše i uzbudljivije od maženja na otvorenom sa vašom partnerkom? Evo nekoliko najboljih mesta za vašu vruću letnju avanturu.

NA OBALI
Seks na plaži je neizbežna scena velikog broja romantičnih letnjih filmova, ali često ga je lakše zamisliti nego sprovesti. Naš savet: što dalje od peščanih plaža. Pronađite neku zaklonjenu stenu, ili još bolje – ušunjajte se na neku od privatnih plaža sa ležaljkama u toku noći i biće vam udobnije nego ikada.

NA PUČINI
Evo mnogo boljeg rešenja. Kombinacije su beskrajne. Ako ste oboje dobri plivači, dovoljan vam je jedan dušek na naduvavanje da se otisnete daleko od svih radoznalih posmatrača i uživate jedno u drugom do mile volje. Ako, pak, nemate previše poverenja u sopstvene plivačke sposobnosti, iznajmite čamac ili pedalinu. Ovo je odlično rešenje za sve one koji su na odmoru sa velikim društvom, i nemaju mnogo vremena da budu sami tokom dana. Ipak, ako ste se odlučili na ovaj poduhvat u toki noći, savetujemo da se ipak držite bliže obali.

U NOĆNOM PROVODU
Bez obzira na to da li ste u gradu ili negde na moru, mogućnosti su vam beskrajne. Ako ste nestrpljivi i nemate volje da tražite pogodno mesto, toaleti klubova su vam uvek na raspolaganju. Ali, mi vam ipak, kao mnogo lepše rešenje predlažemo neku skrivenu klupicu u praznom parku, negde baš pred svitanje. Još ako je ona obukla suknju – čak iako vas neko primeti, neće videti ništa neprimereno – samo devojku koja sedi svom momku u krilu.

KADA PLJUSNE KIŠA
Evo još jedne dnevne mogućnosti za maženje “na brzinu”. Zamislite – poluprazan grad, letnje popodne i odjednom – pljusak. Vi ste oboje pokisli do gole kože i morate potražiti zaklon – neka to bude neki što zabačeniji ulaz ili napuštena zgrada u izgradnji. Možda nećete baš moći da odete “do kraja” (svi znamo koliko su letnji pljuskovi kratki), ali ćete se svakako zabaviti i taj događaj će vam ostati u prelepom sećanju.

Pročitajte i  Kada je ono pravo: 7 navika koje imaju samo zaljubljeni parovi
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *