Oprez: Male ženske zamke u koje smo svi upadali - Men`s Health

Oprez: Male ženske zamke u koje smo svi upadali

TRIK PITANJA

“Dragi, da li bi me ostavio ako bih se ugojila 20 kilograma? Pogledaj onu devojku, prelepa je, zar ne? Šta bi uradio ako bi momci za susednim stolom u kafiću počeli da mi dobacuju?”

Većina pripadnika jačeg pola ne podnosi ovakva pitanja, ali to ne sprečava žene da ih postavljaju. Žene nas svakodnevno testiraju, ponekad svesno, nekad nesvesno. Na taj način, odvajaju žito od kukolja, odnosno biraju Gospodina pravog u moru pogrešnih. Ako je muškarcima za utehu, testiranje znači da je devojka s kojom izlazite mnogo zainteresovana za vas.

Međutim, devojke nas ne testiraju samo postavljanjem konkretnih pitanja. Nekada flertuju s konobarom, očekujući partnerovu ljubomornu reakciju, drugi put namerno ćute satima ne bi li videle da li će se on pitati šta joj je, a to onda tumače kao iskrenu zainteresovanost za njena osećanja. U dugogodišnjoj vezi ili braku, kao grom iz vedra neba, upitaće: Da li bi se ponovo oženio kad bih umrla?

TEST SAMOPOUZDANJA MUŠKARCA

Pročitajte i Seksi pokloni kojima ćete joj raspaliti maštu

Na testu je štošta, najpre samouverenost muškarca i spremnost da odbrani svoj stav, jer pripadnik jačeg pola bez integriteta ne spada u kategoriju naročito poželjnih. Sledeća je njegova snaga, a svaka žena želi muškarca zaštitnika, pored kog će se osećati sigurno.

Posvećenost je takođe na ispitu, pa ako vas devojka pita šta biste radije radili: gledali film sa njom ili izašli sa drugarima na pivo, razmislite dobro pre nego što odgovorite.

TEST OSEĆANJA

I na kraju – tu su osećanja svakog muškarca, što je posebno izraženo na početku veze kad sve karte još nisu otvorene. Tada žena želi da istraži da li ste s njom samo zbog izgleda i oblina ili vam prija i njen karakter.

Pročitajte i  Uporedite njene brojeve

Svi testovi vode zapravo ka istom pitanju: da li je on dovoljno vredan da mu predam svoje srce? Iza raznih, često suludih testova, zapravo stoji strah, nesigurnost i želja nežnijeg pola da zaštiti sebe i potomstvo od potencijalne greške. Jer, onaj koji pokaže da je slab, nestalan i neodgovoran, nije “dobar materijal” za glavu porodice.

Hot: Devojke otkrivaju svoje male seksi tajne

Mi uglavnom ne primećujemo da smo na testu, pa lako nam se dešava da padnemo na ispitu.

Ali, ako vam partnerka postavi pitanja iz uvodnog tela ovog teksta, znajte da su ovo pravi odgovori: Ne, uvek ćeš mi biti lepa. Nisam primetio (podvarijanta: Ne kao ti). Suprotstavio bih im se. Četvrto pitanje je najškakljivije. Ako vam je devojka crnka malih grudi, ne govorite da bi vaš izbor bila Pamela Anderson. Pitaće se šta uopšte radite sa njom. Najsigurnije je da kažete ime neke glumice, koja je simpatična, ali ne naročito lepa. Srećno!

Izvor: Novosti.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *