Seksi trikovi: 3 neobična načina da stimulišete njen klitoris - Men`s Health

Seksi trikovi: 3 neobična načina da stimulišete njen klitoris

ŽARIŠNA TAČKA KLITORISA

Mnogi muškarci smatraju da je glavić klitorisa u stvari i centar sveopšteg zadovoljstva. Međutim, regija koja se nalazi tik iznad glavića može da je dovede do još većeg uzbuđenja.

Žarišnu tačku njenog klitorisa ćete pronaći tako blizu ispod kože, koju ćete osetiti kao mali kabl.

Saznajte i Mala lekcija o klitorisu i klitoralnom orgazmu

Jednom kada je budete pronašli, koristite srednji i kažiprst da pravite nežne krugove ili pokrete napred nazad ili koristite jezik da je zadovoljite.

LAGANI PRITISAK NA PUBIČNU REGIJU

Trouglasta regija gde rastu stidne dlačice se naziva pubična regija, a kada pritisnete ovde, moći ćete da stimulišete unutrašnje delove njenog klitorisa.

Koristite dlan ruke kako biste pritiskali ovu regiju dok koristite prste da se poigrate sa njenim glavićem klitorisa. Tokom seksa, pritisnite ovu regiju kako biste je neverovatno zadovoljili.

ZADNJI ULAZ

Duboki pritisak na prednji zid njene vagine može da stimuliše unutrašnje korene njenog klitorisa, koji se nalazi na drugoj strani njenog vaginalnog zida.

Otkrijte i Evo šta treba da znamo o najosetljivijem delu ženskog tela

Kada je dovoljno uzbudite, gurnite prst ili dva u njenu vaginu i sporo masirajte njen prednji zid. Ovu tačku možete da dodirnete i tokom odnosa u pozicijama kao što su kaubojka i doggy style.

A.J.

Pročitajte i  8 činjenica o pijanom seksu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *