Ovo je vaš saveznik na kratkom i zabavnom putu do ženskog srca - Men`s Health

Ovo je vaš saveznik na kratkom i zabavnom putu do ženskog srca

Nedavna istraživanja pokazuju da su muškarci koji imaju psa daleko atraktivniji od muškaraca koji nemaju kućnog ljubimca, a mnogi priznaju da često koriste svoje pse kako bi se približili lepšem polu.

Ovo su najbolji psi za muškarca

 

 

 

 

Univerzitet u Nevadi sproveo je istraživanje na 1.210 single muškaraca, koji poseduju psa, otkrivši da svaka treća žena otvoreno priznaje da je više privlače muškarci sa psima, dok to tvrdi svaki četvrti vlasnik pasa.

Razlog ovakvih rezultata bi mogao da leži u činjenici da posedovanje ljubimca iziskuje odgovornost i brigu o njemu, što podrazumeva česte šetnje, učenje samodisciplini i ishranu pasa, što samim tim pokazuje da je muškarac koji ima psa odgovoran i brižan signalizujući ženama da će ovakav muškarac verovatno u budućnosti biti dobar muž i otac.

 

 

Saznajte: Ubedljivo najlakši način da je osvojite

Istraživanja su pokazala da žene daleko lakše i pozitivnije odgovaraju na flertovanje muškaraca sa kućnim ljubimcem, a koliko su atraktivni i privlačni muškarci koji imaju pse govori i činjenica da su mnogi popularni Instagram profili muškaraca preplavljeni fotografijama njihovih ljubimaca i da se takvi snimci bolje kotiraju od ostalih.

 

 

 

Pročitajte i  Ovo su najprodavanije knjige svih vremena
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *