Istraživanje: Zašto devojke prvi put pristaju na analni seks? - Men`s Health

Istraživanje: Zašto devojke prvi put pristaju na analni seks?

Analni seks: 8 stvari koje morate znati

Sajt Askmen je sproveo istraživanje kako bismo konačno otkrili zbog čega devojke pristaju na predlog o analnom seksu. Šta je to što ih konačno nagovori?

USPOSTAVLJANJE PRAVILA

“Moj dugogodišnji dečko me je pitao da probamo analni seks što sam ja automatski odbila. Međutim, onda je obećao da ćemo momentalno prestati sa seksom ukoliko mi se ne bude dopalo ili ako se budem osećala neprijatno. Želeo je da probamo samo jednom, pa ako mi se ne dopadne, nećemo više nikada da probamo. Učinio je sve da se osećam bezbedno i nisam imala razlog da kažem ne.” Meri (26)

Analni seks: 5 stvari koje sigurno niste znali

ŠARM NA NAJJAČE

“Izlazila sam sa momkom koji je bio pametan, šarmantan i iskren. Videla sam ga kao nekog s kim bih mogla da imam dugotrajnu vezu i osećala sam se dovoljno prijatno i bezbedno da sam želela da s njim probam analni seks. Kao što se kasnije ispostavilo, dečko je ispao potpuni kreten, ali se ne kajem.” Kara (24)

ANALNI SEKS KAO JEDINA OPCIJA

“Bila sam pijana i napaljena i želela sam seks sa svojim dečkom, ali imala sam menstruaciju. Kada je predložio da probamo analni seks, toliko sam ga želela da sam rekla: “OK” i zapravo sam baš uživala.” Helena (27)

Otkrijte i 6 najboljih poza sa prvi analni seks

SAMO PAŽLJIVO

“Kada smo prvi put probali, sve vreme je bio nežan i pažljiv i sve se dešavalo polako. Probali smo još nekoliko puta i stvarno sam uživala, a čak sam doživela i nekoliko orgazama. Analni seks je postao deo našeg seksualnog života.” Kristen (24)

ANALNI SEKS KAO SPAS VEZE

“Nekoliko godina sam se zabavljala s dečkom i seks je postao rutina. Tako kada je on predložio da probamo analni seks, odmah sam pristala jer sam želela da probamo nešto novo.” Ketlin (29)

Analni seks: Pravilna priprema za obostrano uživanje

PONUDITE JOJ NAGRADU POSLE SEKSA

Pročitajte i  Nabija vam rogove?

“Moj prvi dečko i ja smo stalno eksperimentisali u seksu i nisam primetila da analni seks nije regularna stvar, već sam samo mislila da je jedna od brojnih stvari na seksi meniju. Uopšte me nije bolelo, a on je obećao da će me nagraditi intenzivnom masažom leđa nakon analnog seksa.” Sara (26)

UVEK RAZGOVARAJTE

“Nisam mnogo spontana i moj dečko je to znao, pa smo mnogo pričali o analnom seksu i čak uradili neka istraživanja kako bismo se što bolje pripremili. Tako sam se tokom prvog analnog seksa osećala kao da sam ekspert i nisam se uopšte plašila.” Kortni (29)

Analni seks: Šta kažu žene, a šta muškarci?

OPUŠTANJE ALKOHOLOM

“Čula sam od prijatelja koji su probali analni seks da su skoro svi bili pripiti, jer alkohol ublažava bol. Kada je moj dečko predložio da probamo analni seks, rekla sam da želim da budem baš pijana. Pet turi tekila kasnije i probali smo analni seks.” Sabrina (32)

UPIŠITE MEDICINU

“Jedini put kada sam imala analni seks bilo je kada sam imala seks na jedno veče sa kardiohirurgom. Razmišljala sam da ako on zna da izvede operaciju na srcu, sigurno zna da upražnjava analni seks bez komplikacija.” Anja (35)

Saznajte i Kako da je nagovorite na analni seks?

POGREŠNA “RUPA”

“Prvi put kada sam probala analni seks, to je bilo sa dečkom koji me je pitao da probamo nešto novo. Rekao je da je to uradio nekoliko puta ranije i da mu se baš dopalo, ali da neće da me pritiska. Pošto sam ranije bila sa momcima kojima se dešavalo da su kao slučajno pogrešili “rupu”, pa sam cenila što je ovaj dečko iskren i nije totalni kreten.” Rejčel (30)

Otkrijte i 7 poza za analni seks

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *