10 najprivlačnijih delova muškog tela - Men`s Health

10 najprivlačnijih delova muškog tela

TRBUŠNJACI

Studija Univerziteta u zapadnom Ilinoisu je otkrila da žene najprivlačnijim delom muškog tela smatraju trbušnjake, prenosi ThePostGame.com. Ima logike: vaši abdominalni mišići su napred i u centru, pa kada ste bez odeće, njene oči će prvo ugledati vaš prvi red trbušnjaka. Srećom po vas, trbušnjake možete da izvajate.

Prema knjigi Gordona Pacera Looks: Why they matter more than you ever imagined, muškarci sa većom količinom masnih naslaga oko struka imaju niži nivo testosterona, što uzrokuje i niži libido i sterilitet, tako da ovo žensko maštanje o trbušnjacima uopšte nije plitko i površno.

Hot: Devojke otkrivaju svoje male seksi tajne

ZADNJICA

Kada se okrenete, žene neće gledati u vaš potiljak ili listove, jer pogodite: i one vole zadnjice isto koliko i vi, otkrila je anketa sajta Askmen.com. Od 100 ispitanih žena, većina je otkrilo da obožavaju jaku i snažnu zadnjicu.

ŠIROKA, SNAŽNA RAMENA

Kako otkriva studija Univerzitata Olbani, seksualno zadovoljstvo žena je strogo povezano sa partnerovom atraktivnošću i širinom ramena.

Široka, lepo izdefinisana ramena se takođe smatraju znakom snage i muževnosti, a uz to muškarci sa širim ramenima imaju više seksa i seksualnih partnera, prema knjigi Dejvida Pereta In your face: The new science of human attraction.

LEĐA

Studija koja je objavljena 2013 godine u Proceedings of the National Academy Of Sciences otkrila je da 79 procenata žena smatra da je širina leđa jedan od glavnih muških atributa. Široka, V leđa će zaseniti čak i visinu muškarca, kao i vaše finansije.

Saznajte i Devojke otkrivaju šta „ubija“ raspoloženje u krevetu

IZDEFINISANE, SNAŽNE RUKE

Istraživanje sajta HerCampus.com, koje je anketiralo 100 studentkinja širom zemlje, otkrilo je da su izvajane ruke njihov najveći afrodizijak. Žene smatraju da je to znak da muškarac dobro brine o svom telu i da priznaju da vole da vide skrivene bicepse ispod majice ili džempera. Snažne ruke odlikuju i moć muškarca da zaštiti ženu i njihovu sposobnost da je podignu.

Pročitajte i  Koja su dva tipa mišićne memorije i čemu služe?

 

ISKLESANE GRUDI

U malopređašnje pomenutoj Peretovoj knjizi je zabeležno da su žene pokazale snažnu privlačnost ka muškarcima sa savršenom figurom i jakim ramenima, uskim strukom i širokim grudima.

Žene preferiraju muškarce koji su izdefinisani, ali ne nabildovani. Ne želite prevelike odnosno previše nabildovane grudi, već samo izvajane mišiće.

Devojke otkrivaju: Ove dve stvari su presudne za dobar seks

LICE

Prema istraživanju u The Journal of personality and social psychology, žene najviše privlače muškarci krupnih očiju, srednje veličine nosa, snažnom bradom i širokim jagodicama.

MISTERIOZNE USNE

Studija Univerziteta u britanskoj Kolumbiji otkrilo je da žene manje privlače srećni, nasmejani momcia, a više preferiraju zamišljeni tip muškaraca.

Dok je osmeh znak društvene interakcije žene više privlače momci koji izgledaju ponosno, moćno i pomalo zamiljeno.

Devojke: 23 situacije u kojima su muškarci neopisivo seksi

MOĆNE RUKE

U anketi sajta Askmen, žene su izjavile da vole ruke muškarca zato što one dosta toga govore o njemu samom, kao na primer čime se bavi i da li vodi računa o negi svog tela. Veće ruke se povezuju i sa muževnoću.

BRADA

Žene najviše vole muškarce sa izraženom strnjika bradom, tako je pokazala studija iz 2013. godine koja je objavljena u Evolution &Human Behavior.

One su istakle da su teške brade i obrijano lice manje privlačne, a pravu izražajnu, ali negovanu bradu povezuju sa dobrim zdravljem i roditeljstvom.

Devojke otkrile: Ovo su najuzbudljivija mesta za tetovažu

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *