Hoće li vas zvati ponovo? - Men`s Health

Hoće li vas zvati ponovo?

A ona pravi mentalne beleške. “Seks po prvi put daje joj sliku o vašoj “darežljivosti” i o tome koliko vam je stalo do nje”, kaže seksualni terapeut Šandor Gardoš. Skoro dve trećine od 2385 žena, koje su bile anketirane smatraju da je prvi seks indikator potencijala jedne veze. Evo nekih finesa da odmah budete uspešni…

PRAVO VREME
Pravilo od tri-sastanka nije pouzdano. Većina žena koje smo anketirali rekla je da obično čekaju osam ili više sastanaka pre nego što spavaju sa muškarcem. Ona će dati znake kada je spremna. Zeleno svetlo za vas: kada obezbedi potpunu privatnost za vas dvoje. Da li vas je pozvala na večeru i pomenula da joj je cimerka van grada? Nećete dobiti bolji znak od nje da je vreme za najbolji “start” koji imate… Ulovite nagoveštaj!

LJUBITE SE
Mnogo ljubljenja razuverava je da ste zainteresovani samo za seks. Samo jedna od sedam žena bi razmotrila mogućnost da spava s vama bez prethodnog uvoda, otkriva studija objavljena u Evolutionary Psychology. S druge strane, dve trećine žena su stavile tačku na vezu zbog prvog poljupca, verovatno zbog toga što se muškarac nespretno ljubio. Potražite njene usne lagano i smenjujte mekane poljupce strastvenim ljubljenjem.

LAGANO SE SPUŠTAJTE
Provedite bar 15 minuta ljubeći se i mazeći se, pre nego što krenete niže. Mnogim ženama je potrebno oko 8 minuta da se uzbude, pre nego što požele klitorisnu stimulaciju. Prema tome, duplirajte to i imaćete je na dlanu. Krenite rukom duž njenih kukova, polako probijajući put između njenih nogu.

MISLITE NA TO ŠTO RADITE
Ako dobijate ohrabrenje, ljubite je sve niže i niže. Pedeset dva odsto žena u našoj anketi reklo je da žele da provedete najmanje 15 minuta “južno od granice”. Ne ljubite je mehanički, već taktizirajte, razmišljajte…. Koristeći svoj jezik lagano dotaknite njen klitoris. Stanite. Dopustite joj da diše dok ljubite unutrašnjost njenih butina. Ponovite.

Pročitajte i  Kako seks utiče na vaše zdravlje?

DESETKE NA ISPITU
U našoj ekskluzivnoj anketi, veliki broj žena (38 odsto) reklo je da je 10 do 20 minuta odnosa sve što one žele. Zadržite svoju Kama Sutru na polici: 66 odsto želi da ima prilično pitome poze na početku. Neka legne na leđa, blago povijenih kolena, i postavite joj jastuke pod kukove, torzo i glavu. To će vam omogućiti da klečite između njenih nogu i uđete u nju dok istovremeno stimulišete i njen klitoris rukom.

DOBRA ZAVRŠNICA
Vaš postkoitalni plan trebalo bi da je razuveri da niste samo za “seks za jednu noć.” Počnite s očekivanim, maženjem. Pedeset šest odsto žena želi oko 20 minuta bliskosti. To ne iziskuje mnogo od vas. I samo uzimanje njene ruke u svoju ili prebacivanje ruke preko njenog stomaka je dovoljno da to bude – to. I ne zaboravite ono što sledi: pedeset devet odsto želi da ih pozovete sledećeg dana, barem lični e-mail ili sms. Zvrcnite je nakratko posle posla – nećete delovati previše nestrpljivo, ali će se ona i dalje osećati željenom.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *