8 stvari koje će seks otpozadi učiniti nezaboravnim - Men`s Health

8 stvari koje će seks otpozadi učiniti nezaboravnim

ODMORITE KOLENA

Klasična poza otpozadi podrazumeva da devojke kleče “na sve četiri”, ali vremenom će ih zaboleti ruke ili noge. Mnogo žena se, takođe, žali na bolove u kolenima, vratu ili leđima nakon ove poze. Probajte da se naslonite na zid rukama, da presavijete partnerku preko stola, pulta…

Pročitajte i 5 najboljih poza za seks otpozadi

KORISTITE JASTUKE

Još jedan način da zaštitite kolena (zbog tepiha ili grublje posteljine) jeste da napravite podlogu od jastuka. Možete i da legnete na krevet i postavite par jastuka ispod struka vaše partnerke.

EKSPERIMENTIŠITE S LOKACIJOM

Najbolji deo kod dogi stajla je to što vam nije potreban krevet, pa možete imati seks svuda po kući! Pokušajte pod tušem, preko trpezarijskog stola, u hodniku uz zid ili na veš mašini koja radi.

Pročitajte i 10 najboljih seks poza svih vremena

PRESKOČITE SKIDANJE

Poza otpozadi je super za seks na brzaka, pa ne morate da skidate joj skidate garderobu, već joj samo zadignite haljinu ili suknju ili sklonite donji veš u stranu.

STIMULIŠITE KLITORIS ILI GRUDI

U ovoj pozi će vam biti najlakše da joj stimulišete klitoris i dovedete do eksplozivnog orgazma. Takođe, ako volite da joj dodirujete grudi, dogi stajl je savršena poza za to.

Otkrijte i 5 opasnih seks poza

VOLITE SE ISPRED OGLEDALA

Seks otpozadi, ali ispred ogledala može da bude još veći afrodizijak za oboje.

Devojke otkrivaju: Ove dve stvari su presudne za dobar seks

PROBAJTE ANALNI SEKS

Ukoliko uživate u analnom seksu, ovo je najzgodnija poza u kojoj se možete prebaciti s vaginalnog na analni seks. Obavezno promenite kondom kako biste izbegli infekciju i ako je vaš prvi put, koristite dosta lubrikanta i idite polako.

Pročitajte i  9 predloga šta da poklonite devojci za Novu godinu

Saznajte i 6 najboljih poza za prvi analni seks

SENZUALNA DOGGY POZA

Ko kaže da doggy style mora da bude gruba poza sve vreme? Napravite da bude malo romantičnije tako što ćete izabrati pozu sa strane ili iskoristiti ovu pozu u kadi, okruženi svećama.

Izvor: Mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *