Oprez: Devojke najčešće varaju u ovim situacijama - Men`s Health

Oprez: Devojke najčešće varaju u ovim situacijama

PUNI 25 …30 …35 GODINA

“Šta sam uradila u proteklih pet godina? Ko je muškarac s kojim sam u vezi?”

Ovi jubilarni rođendani su stvoreni za preispitivanje života. Možda će zaključiti da je nesrećna u vezi i dopustiti sebi izlet sa drugim muškarcem.

Imajte na umu dve situacije u kojima morate da budete pored nje, jer svaka žena želi muškarca u krevetu za Novu godinu i rođendan.

Saznajte i Mitovi o prevarama

Ostavite je samu tokom ovih dana i dali ste joj povod da vas prevari.

NEPODUDARANJE U POSLU

Istraživanja Univerziteta u Vašingtonu otkrivaju da su ljudi koji zarađuju 100 000 dolara (i više) godišnje u većoj mogućnosti za 1,5 puta da prevare partnera, pa ako ste vi trenutno bez posla, a njena karijera je u usponu, mogu da nastanu problemi, a ona će možda poželeti da nađe nekoga ko joj je sličan.

Pohvalite je pred prijateljima!

“Većina muškaraca pravi grešku, jer ne ceni i ne hvali dovoljno priznanja svoje izabranice”, kaže dr Skot Halcman, profesor asistent na predmetu psihijatrije na Univerzitetu Braun u SAD-u.

Pročitajte i 9 očiglednih pokazatelja da ti devojka “nabija rogove”

“Kada primeti da je cenite i poštujete, shvatiće da vrednujete njena zalaganja na poslu i neće tražiti razumevanje i emocije u nečijem drugom krevetu”, kaže Halcman.

POČINJETE DA ŽIVITE ZAJEDNO

Sada kada ste počeli da živite zajedno, ona će očekivati brak i decu, a ako joj iskrajućete nešto od ta dva, rizikujete da je pošaljete kod nekoga ko će želeti da joj podari decu i obaveže joj se.

Ako ste nedavno započeli zajednički život, zapamtite sledeće: vi ste ljubavnici, a ne cimeri. Nemojte da prestanete da izlazite i da budete romantiččni iako živite zajedno.

Pričajte o budućnosti. Recite joj jasno da je vaš zajednički život startna pozicija, a ne završna.

Pročitajte i  Da li muškarci vole istetovirane žene?

Saznajte i Šta smatramo prevarom?

ONA MISLI (ILI ZNA) DA JE VARATE

Želja za osvetom je česta pojava. Ako sumnja ili sa sigurnošču zna da ste je prevarili, poželeće da vam vrati istom merom.

Ako ste je prevarili, priznajte i izvinite se!

 Istraživanje Pegi Vaughan, autorke knjige The Monogamy Myth otkriva da je 86 procenata parova koji su popričali i raspravili o partnerovoj aferi još uvek u braku u poređenju sa 59 procenata parova koji su jedva razgovarali o tome.

Ako je niste prevarili, a ona u to iskreno sumnja, ona imate posla sa paranoičnom ženom, koja pati od manjka samopouzdanja.

Udelite joj iskreni kompliment i to radite često!

MANJAK SEKSA

“Ako više ne upražnjavate seks kao ranije, ona će možda pomisliti da vam više nije privlačna i da je ne volite. Možda će potražiti nekoga sa strane ko će joj potvrditi da je još uvek seksualno privlačna”, kaže dr Stjuart Fišhof, profesor psihologije na Univerzitetu u Kaliforniji.

Otkrijte i Šta kada vas uhvati u prevari

Savet: Više seksa! Ako ona ne želi da imate seks, saznajte zašto. Popravite to! Goli!

ŽELI DA RASKINE SA VAMA

Jedan od razloga zašto žene varaju, jeste jer žele da raskinu, a ne zna kako.

Dr Bas je pitao 100 muškaraca i žena koju taktiku koriste kada žele da izađu iz loše veze. Jedan od najčešćih odgovara je bio: započinjanje afere.

Pustite je da ide. Gotovo je! Sada ste slobodni da nastavite dalje.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *