Kako da vam penis bude veći - Men`s Health

Kako da vam penis bude veći

“Hajde nešto da razjasnimo. Veličina penisa je vaš problem – 99% žena je zadovoljno onim što imate da im ponudite. Ukoliko je vaš penis manji od prosečnog, koristite pomoć – prste, jezik ili šta god drugo poželite, samo se postarajte da vaša partnerka doživi orgazam. Žene nisu mnogo drugačije od muškaraca. One su oduševljene ako dostignu vrhunac – teško ćete pronaći ženu koja se želi na veličinu penisa, ako je doživela orgazam“, rekla je seksualni savetnik dr Pam Spur.

Ove poze će učiniti da vaš “ponos” izgleda veće

Kada se izuzme zadovoljstvo žene, ostaje vaš problem. “To je pitanje poverenja. Bez obzira na veličinu, neki muškarci su zadovoljni onim što imaju i oni su obično opušteniji i zabavniji u krevetu“, rekla je Emili Duberlej autor „Kratki susreti: ženski vodič za povremen seks“. Kako da podignete svoje samopouzdanje? Pročitajte savete:

Obavezno probajte: 5 najboljih poza za seks otpozadi

SMANJITE SALO
To dodatno parče salceta odmah iznad stidne kosti krije vaš penis ispod sala. Kada ste gojazni, masti se deponuju u korenu penisa, i tako čini da vaš penis izgleda manji i otežava penetraciju. Redovnim vežbanjem možete ukloniti višak masti i na taj način povećati svoj penis.

Pogledajte i: Petominutni finiš koji topi i najupornije salo sa stomaka

SREDITE VAŠ INTIMNI REGION
Stidne dlake su još jedna prepreka koja vam šteti. Uklonite dlačice oko penisa, biće vidljiviji i vašoj partnerki će biti prijatnije da vas oralno zadovolji.

Pročitajte: Trikovi za oblikovanje intimnih muških frizura

KORISTITE POMAGALA
Na primer vibrirajući prsten koji možete da postavite da stimuliše klitoris (na vrh penisa ukoliko ste u misionarskoj pozi; a na dno blizu testisa ako je otpozadi). Ovo je odlično jer odvlači pažnju – osećaj je intenzivan, tako da ona neće ni primetiti veličinu penisa.

Pročitajte i  10 najglupljih načina da napraviš dete

Zablude o seksi igračkama: 5 stvari u koje ne smete da verujete

IGRAJTE SE “U PLIĆAKU”
Već prvi centimetar vagine sadrži puno nervnih završetaka – najviše je smešteno na usminama i klitorisu. Što više idete unutra, to je manja intenzivnost. Fokusirajući se na početak vagine, povećavate stimulaciju na njene nerve završetke. To je oblast koja ženama pruža najviše zadovoljstva“, kaže Spur.

Pročitajte i: Mala lekcija o klitorisu i klitoralnom orgazmu

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *