7 grešaka kojima ćete uništiti njenu želju za seksom - Men`s Health

7 grešaka kojima ćete uništiti njenu želju za seksom

Greška 1
SEKS POČINJE U KREVETU?

Za razliku od žena, muškarcima nije potrebno puno da se uzbude. Zato održavajte kontakt čitavog dana – držite se za ruke, ljubite se, dodirujte joj vrat usnama…  Ukoliko ste razdvojeni, pošaljite joj neku nestašnu poruku. Pokušajte da stvorite što bolju atmosferu pokažete joj koliko je želite.

Ako želite da je zadovoljite, tokom predigre uradite ovo…

Osećaj sigurnosti i zaštite u vezi je ključan da bi se žena opustila tokom seksa. Obično zagrljaj može uticati više nego što mislite. Grljenje u trajanju od 30-ak sekundi stimuliše lučenje oksitocina, hormona koji kod žena stvara osećaj povezanosti i poverenja.

Greška 2:
PRETPOSTAVLJATE ŠTA ONA ŽELI

Veliki broj žena folira orgazam, pa obratite pažnju na male znake da ona ne uživa onoliko koliko se čini.

Nemojte se plašiti da je pitate kako se oseća i da li želi neku promenu. Drugim rečima, slobodno je pitajte za uputstvo.

Greška 3:
DRŽITE SE PLANA

Pogrešno je držati se pravila ako je upalilo prva tri puta, upaliće i četvrti.

Šta će je uzbuditi zavisi od njenog raspoloženja, mesečnog ciklusa, vašeg odnosa u određenom trenutku itd. Takođe, možete razviti i monotoniju u krevetu.

Monoton seks: kako da ga prevaziđete?

Zato probajte različite pokrete i načine stimulacije i obratite pažnju na njenu reakciju. Kada vidite da neka stvar radi “posao”, nastavite s njom. Žene se često žale da njihovi partneri prelaze na neki drugi deo tela baš kad počnu da uživaju.

Greška  4:
DRŽITE SE FIZIKE

Budite kreativniji tokom predigre. Mnogi muškarci se fokusiraju isključivo na fizičku stimulaciju i ignorišu mentalni aspekt. I dok je muškarcima potreban jedan pogled, žene imaju fantazije čak i tokom seksa. Stoga podelite s njom svoje fantazije i prisetite se ranijih lepih trenutaka u krevetu.

Greška 5:
OČEKUJETE DA SVAKI PUT IMA ORGAZAM

Gotovo 80 procenata žena uopšte ne doživljava orgazam! Najviše zbog činjenice da većina poza tokom seksa ne stimuliše klitoris direktno.

Postoje različiti načini da je zadovoljite, a garantujemo da će ona uživati zahvaljujući oralnoj stimulaciji. Zato se opustite, pripremite dobru strategiju i omogućite joj provod života…

Pročitajte: Mala lekcija o klitorisu i klitoralnom orgazmu

Greška 6:
PRESKAČETE ZAVOĐENJE

Žene vole da budu zavedene. Zavođenje je ponekad važnije od same tehnike jer joj tako stavljate do znanja da je privlačna.

Takođe, ako vam se sviđa to što vidite, to jasno i recite. Pokažite joj da je neodoljiva.

Greška 7:
ČAS ANATOMIJE

Nije tajna da mnogo muškaraca ne razume anatomiju klitorrisa. To je tačka u kojoj se završavaju nervi koji su rašireni po vulvi i unutar vagine, a inače je jedini deo tela koji postoji isključivo zbog jedne stvari – zadovoljstva. Ipak, imajte na umu da je ovaj deo ženskog tela veoma osetljiv, tako da previše stimulacije može izazvati i bol.

Ovo su skrivena mesta na ženskom telu koja vape za vašim dodirom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *