Ako želite da je zadovoljite, tokom predigre uradite ovo... - Men`s Health

Ako želite da je zadovoljite, tokom predigre uradite ovo…

Verovatno ćete se složiti sa nama da je skoro svaki deo ženskog tela tokom predigre erogena zona, ali postoji dokaz da kolena ipak zauzimaju specijalno prvo mesto.

Pročitajte i Stimulacijom OVIH erogenih zona ćete je potpuno izludeti!

“Unutrašnja strana kolena je glavna erogena zona žena zato što sadrži bezbroj nervnih završetaka”, kaže seks ekspert Ava Kadel.

“Što više nervnih završetaka sadrži neka erogena zona, to je i veće zadovoljstvo”, napominje studija iz 2013. godine, koja je objavljena u Journal of Sexual Medicine.

Ista studija pokazuje da je klitoris, epicentar orgazma za većinu žena, malo dugme koje sadrži ekstremno mnogo nervnih završetaka.

Saznajte koje tehnike će ona obožavati tokom predigre

Kadelova preporučuje da tokom predigre i nakon dugog ljubljenja, postavite partnerku na stomak i krenete lagano jezikom duž unutrašnjosti njenih kolena i butina.

Eksperimentišite sa poljupcima, lizanjem, bradavicama i maženjem.

“Biće impresionirana što ste našli novu erogenu zonu”, kaže Kadel.

EKSPERIMENTIŠITE VIBRATOROM

Možete da se zabavite i vibratorom.

Saznajte koliko treba da traje idealna predigra

“Jedna moja klijentkinja je priznala da je doživela orgazam tako što je vibrator naslonila na unutrašnjost kolena”, kaže Kadel.

ŠTA AKO JOJ SE NE DOPADNE?

Naravno da nivo zadovoljstva zavisi od osobe do osobe, pa stoga nakon seksa popričajte sa partnerkom i zamolite joj da vam iskreno kaže koliko je uživala u novim pokretima. Možda će joj pronaći novu erogenu zonu, a ako joj se ne dopadne, otkrijte koja mesta na ženskom telu vape za vašim dodirom.

Pročitajte i  Ovo je vaš saveznik na kratkom i zabavnom putu do ženskog srca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *