Šta ako ona ne želi seks (a vi gorite od želje)? - Men`s Health

Šta ako ona ne želi seks (a vi gorite od želje)?

Ponekad tačno znate šta treba da uradite kako biste je odobrovoljili i podigli joj libido, kao što je na primer poljubac u vrat ili prilazak otpozadi. Ali šta kada ni taj “kec iz rukava” ne daje rezultate. Da li treba da odustanete?

Saznajte i Šta kada vas uhvati u prevari?

Pitali smo Ejmi Muis, doktorantkinju Univerziteta u Torontu, koja je istraživala seksualnost, veze i libido i zamolili je da nam otkrije kako da njeno “ne” preraste u “da, da, o Bože da”.

ČAK 80 PROCENATA LJUDI SE NE POKLAPA U SEKSUALNIM ŽELJAMA

Muisova kaže da je ovaj fenomen nepoklapanja u seksualnim željama zabeležila kod 80 procenata ispitanika.

Pročitajte i Rečenice kojima ona poručuje da želi seks

MOGUĆI PROBLEM

Ona kaže da se ponekad jednostavno radi o načinu na koji inicirate seks.

“Možda joj se ne dopada način na koji inicirate seks”, kaže Muis. “Ili je možda zainteresovana za bliskost i intimnost, ali ne i za seks. Možda je imala stresan dan i potrebno joj je malo prostora”, dodaje ona.

Sve ove reakcije su savršeno normalne i nisu reflekcija vas i vaših želja, ali do problema dolazi ako primećujete da nije zainteresovana, ali i dalje pokušavate i inicirate seks.

Saznajte kada žena ne želi seks

REŠENJE PROBLEMA

Popričajte s njom najiskrenije i otvoreno. Pitajte je da li postoji nešto što možete da uradite kako biste je odobrovoljili i podigli libido.

Ako vam odrično odgovori, Muis preporučuje da vaše sledeće pitanje bude: “Da li ćemo onda moći drugi put da vodimo ljubav?”

Možda vam zvuči suludo, ali ovim neobičnim pitanjem pokazujete da ste prihvatili da večeras nećete voditi ljubav, pa neće morati da vas odbija i odbija dok to ne shvatite sami, ali joj pokazujete i da niste uznemireni i da već razmišljate o sledećoj prilici za vođenje ljubavi.

Pročitajte i  Oprez: Ova namirnica smanjuje libido

Otkrijte i 5 razloga zašto ona više ne želi seks sa vama

“Ako osoba razume potrebu partnera da nema seks, velika je verovatnoća da će zapravo motivisati partnera i da će se njihove potrebe poklopiti u bliskoj budućnosti”, kaže Muzis,.

Pokažite joj da ste spremni da čekate. Uradite to dostojanstveno i bez osuđivanja i pritiska i videćete da ćete sledeći put imati više sreće.

Ženske grudi: Šta da radim sa njima? (VIDEO)

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *