Šta kad vas uhvati u prevari? - Men`s Health

Šta kad vas uhvati u prevari?

Imali ste probleme u vezi. Osetili ste potrebu. Bilo vam je dosadno.

Zanimljivosti o prevari: Jeste li znali ove činjenice?

Šta god da je razlog, jednu stvar uvek imajte na umu: morate pokazati žaljenje što ste prekršili pravila i prevarili je, savetuje Brajs Vorns, kolumnista sajta AskMen koji se bavi istraživanjem muško-ženskih odnosa. Bez obzira na to koliko ste nezadovoljni trenutnim stanjem vaše veze, ni u jednom trenutku ne prebacujte krivicu na nju i ne ponašajte se kao da je to što ste uradili opravdano.

DŽABE PRIČATE?

Naravno, teško je izviniti se u toj situaciji, a vaša partnerka verovatno neće želeti da čuje bilo šta. Međutim, tajna je u istrajnosti.

Svi imamo nekog prijatelja koji je prevario devojku, nakon čega su raskinuli, a ubrzo se pomirili. Mislite da je on slegao ramenima i čekao da ona shvati da je Prevarant čovek njenog života, a potom mu se vratila? Ne, naravno, već je on bio istrajan toliko da je ona uspela da pređe preko najveće izdaje u vezi.

Otkrijte: 13 razloga zašto žene varaju

DA LI JE ZAISTA KRAJ?

Ukoliko ste bili intimni s nekom drugom, verovatno u vašoj vezi postoji ogromna rupa. Emotivna (ne komunicirate dovoljno, ljubav je nestala) ili fizička (kad ste poslednji put imali kvalitetan seks ili se ljubili satima?). Ili obe.

Dobro razmislite i pokušajte da odgovorite na pitanje imate li osećaj da vi i vaša partnerka viš ne delite iste ciljeve.

Želite li zaista da nastavite?

Ako ste spremni da sednete i raspravite stvari, postoje šanse da se veza nastavi. Ukoliko ne želite da nastavite, priznajte da je došao kraj. Budite čovek, izvinite se, okrenite se i idite. To je fer prema oboma.

Pročitajte i  Pruži joj nezapamćeno oralno iskustvo

Pročitajte: Kako da brzo prebolite raskid?

AKO ODLUČITE DA POKUŠATE…

Šta će obnoviti narušeno poverenje? Šta je potrebno da prevaziđete probleme – izdaju, laži, prevaru – i da vaša veza postane još jača?

Vreme je da ćutite i slušate. Niko ne zna bolje šta je potrebno za oporavak vaše veze od vaše partnerke. Ako je ona spremna da vam oprosti, a vi ste spremni za se vratite na staro, sve će zavisiti od njenih pravila. Povinujte se. Iako vam se to ne dopada, samo zamislite da je situacija obrnuta – da ste vi saznali da se ona viđa s drugim. Šta bi bilo potrebno da joj oprostite i vratite se ne staro? Ne možete ni da zamislite da joj opraštate, zar ne? Onda pomislite samo na to koliko bi snishodljiva, ljubazna morala da bude da biste joj pružili drugu šansu, koliko bi morala da se trudi da pkaže iskreno kajanje. Upravo to je recept, koliko vam god bilo mrsko.

Pogledajte: Pravila za varanje devojke

USPELI STE? NE JOŠ.

Ako  ona pređe preko svega i porosti vam, tu nije kraj borbe. Setite se da je sama činjenica da ste je prevarili veliko upozorenje – u toj vezi nešto ne funkcioniše.

Zato morate biti otvoreniji i neprestano raditi na vezi. Ko zna, možda iz svega izađete još jači.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *