10 stvari koje svaka žena želi da čuje - Men`s Health

10 stvari koje svaka žena želi da čuje

Šta žene žele? Mnogo toga, pokazala su brojna istraživanja. Međutim, pre nego što uspete da ostvarite sve ono što vam je potrebno kako biste je osvojili i neprestano oduševljavali, počnite da koristite prave reči…

„IZGLEDAŠ PREDIVNO“

Ako bi neko sastavljao listu triju stvari bez kojih žene ne mogu, to bi verovatno bile: dobra hrana, lepa odeća i sočni komplimenti. Zato nemojte biti stidljivi, obratite pažnju na to šta joj je važno – poslovni uspesi, lep izgled, dobra forma, intelektualna dostignuća… – i pohvalite taj aspekt njenog života ili ličnosti.

Šta žene žele? Tri tipa muškarca na koje žene otkidaju

„TI SI PRVA ŽENA U MOM ŽIVOTU“

Ok, malo je muškaraca koji bi ovo mogli da kažu iskreno. Verovatnoća da je baš ona prva koju volite ili s kojom ste imali odnose su veoma niske, ali možete primetiti da neke druge stvari prvi put radite s devojkom.

„Ti si prva koju sam poželeo da odvedem na utakmicu svog omiljenog kluba“, „Ti si prva zbog koje nemam potrebu da izlazim tako često“ i slične sitnice mogu biti sasvim dovoljne da joj podignete samopouzdanje i pokažete koliko vam znači.

„SJAJNA SI U KREVETU“

Ako ste primetili da je pomalo nesigurna kada su u pitanju ove „veštine“, obavezno joj recite koliko uživate u gužvanju posteljine s njom. 

Flert i samopouzdanje: Osvojte svaku koju poželite!

„BIĆEŠ DIVNA MAJKA“

Većina žena se nada majčinstvu, ali isto tako žele da budu sigurne da su spremne za taj potez – ili, ako nisu spremne, da će biti u stanju da se nose sa svim izazovima. Ohrabrite je i recite joj da će biti divna majka. Uz to, pokazaćete posvećenost i želju da ona ovu ulogu preuzme s vama pored sebe.

U velikom broju slučajeva su upravo muškarci ti koji prvi počinju razgovor o potomstvu. Zašto baš vi ne biste bili jedan od njih?

„ŽELIŠ LI DA PROVEDEŠ ŽIVOT SA MNOM?“

Nema potrebe da kažete da i vi želite isto – ovo je sasvim dovoljno da vas posmatra na potpuno drugačiji način i shvati ozbiljno.

Pročitajte i  Šta je demiseksualnost i kako je prepoznati?

„ŠTA MISLIŠ O…?“

Pitajte je za mišljenje, bez obzira na to da li kupujete novi automobil ili birate koju ćete košulju obući.

Ne samo da vam je stalo do njenog mišljenja jer je vaša partnerka već joj ukazujete poštovanje i pokazujete da cenite njen ukus.

Pročitajte: 22 sitnice kojima ćete je sigurno osvojiti

„TI SI MOJ PRIJATELj“

Obratite pažnju ukoliko izgovarate nešto slično ovome jer na početku veze to može delovati kao vraćate u friend zonu. Međutim, ako ste duže zajedno, ovo je svojevrstan kompliment, pokazatelj da je ne vidite samo kao nekoga ko vas privlači već kao osobu s kojom biste mogli da provedete ceo život i kome verujete kao prijateljima koje poznajete oduvek.

„SREĆAN SAM ŠTO TE IMAM“

Primetili ste da je vaš život lepši otkad ste s njom?Sve avanture su zabavnije kad se prožive s njom, a nešto što vam se dogodi tokom dana postaje zaista važno tek kada to podelite s njom? Ona je vašem životu dala još jednu – i to fenomenalnu – dimenziju? Zbog čega joj to ne biste rekli?

Pogledajte i: Osvojili ste je i šta sad?

„UVEK ZNAŠ ŠTA MISLIM“

Ukoliko ste primetili da vam ona pokloni baš onakvu košulju kakvu ste želeli i sami da kupite, ako ona, kad se nađete, spontano krene ka kafiću u koji ste i vi želeli da idete, i ako svakodnevno imate slične simpatične situacije, obavezno to podelite s njom.

Ona će biti ponosna što ste ostvarili tako snažnu vezu, baš kao što ste i vi srećni zbog toga.

„VOLIM TE!“

Iako nije lako izgovoriti ovu rečenicu, mnoge devojke ove tri reči smatraju najvažnijim na svetu. I one jesu važne: pokazuju da ste izgradili poverenje, poštovanje, nežnost i ljubav. Zato se ne libite da ih izgovorite kad god osetite potrebu.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *