Poziv na seks - Men`s Health

Poziv na seks

Gledanje romantičnih filmova je prastara praksa, toliko predvidiva da, ukoliko se prečesto ponavlja, devojke vremenom postanu krajnje nezainteresovane. Kada je misterija jednom razbijena, a scenario dobio karakteristiku “već viđeno”, sasvim sigurno ste na dobrom putu da se vaša partnerka okrene na drugu stranu i zaspi čvrstim snom, apsolutno bez želje za bilo kakvim intimiziranjem. Potrudite se da vratite uzbuđenje na onaj nivo sa početka veze, buđenjem radoznalosti i pono vnim zagrevanjem, a sasvim je izvesno da će tada i ona uzvratiti nekim lepim iznenađenjem za vas.

SPREMITE KLOPU
Za svaku ženu je pogled na muškarca koji priprema hranu svojevrsni afrodizijak. Vaše veštine i trud da joj ugodite su lepo prikazane i otvaraju vam vrata ka njenom carstvu. Ponudite joj čašu dobrog vina i pustite je da bez žurbe oseti ukus svega onoga što sledi. Možete je hraniti ponekim zalogajem dok spremate klopu, ili joj dati neko sitno zaduženje da vam pomogne u kuhinji. Dok joj je skrenuta pažnja delimičnim angažovanjem, dodirnite je ovlaš svojim telom ili je poljubite u vrat. Gledajte samo kako vam se otvara apetit, fizički i seksualni, a rezultat toga je pravo sevanje varnica.

FILMSKI MARATON
Uživajte u pravoj atmosferi dremanja u kućnom bioskopu. To je jedinstven način da kod partnerke podstaknete želju za seksom. Tokom filma obratite punu pažnju na nju. Krenite sa nekim banalnim, neseksualnim dodirima, vrtite njenu kosu, češkajte je po ruci, ali ne preteruj te. Prava prilika je kada se na filmu pojave seksi scene, koje će podstaći njenu maštu i uz sve vaše spontane nežnosti učiniti da se oseća opušteno, što je za većinu žena osnovni preduslov da dožive orgazam.

Pročitajte i  Uspešan recept nove veze

POZOVITE JE NA PLES
Plesanje je oduvek bio snažan stimulans. Ovlaš kontakt telima, dodirivanje dlanova, osećaj topline i daha onog drugog, uz blago ljuljanje u ritmu lagane muzike, vrlo brzo čini svoje. Znajte da žene vole muškarce koji se ne stide i ne boje da zaplešu. Odlazak na ples podrazumeva da će se ona zavodljivo obući, što će raspiriti vašu maštu, pa budite sigurni će na kraju s vama otići kući.

TUŠIRANJE ZA DVOJE
Na kraju dana, probudite njeno interesovanje tako što ćete joj ponuditi zajedničko tuširanje bez iniciranja seksa u startu. Tek nakon dobrog opuštanja pod tušem ili u kadi – pređite u krevet i prepustite se uživanju!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *