7 znakova da je potpuno pala na vaš šarm - Men`s Health

7 znakova da je potpuno pala na vaš šarm

 DODIRUJE KOSU

Neverbalna komunikacija je takođe važna i iz njenog govora tela možete mnogo toga da naučite. Jedan od najvažnijih pokušaja flertovanja jeste zabacivanje kose, a dok nonšalantno, zavodljivo mahanje kosom predstavlja siguran način da vam pokaže da joj prija vaše društvo, konstantno igranje s njenim pletenicama ili repom može da sugeriše da je nervozna ili nesigurna.

Pročitajte i Prepoznaj govor tela žene koja te želi

OBLIZIVANJE USANA

Gest oblizivanja usana vas tera da obratite pažnju na njene usne i da inicirate poljubac. Međutim, kao i sa dodirivanjem kose i sa ovim gestom morate da budete oprezni, budući da povremeno oblizivanje otkriva da joj se dopadate, ali često oblizivanje usana može da bude samo veoma loša navika. 

ZADIRKIVANJE

Kada ste bili mali, siguran način da pokažete nekoj devojčici da vam se dopada jeste da je začikujete, počupate ili udarite, zar ne

Tako je i kod odraslih. I muškarci i žene koriste zadirkivanje kako bi pokazali određenoj osobi da im se dopada i da bi testirali tuđe namere.

Pročitajte njen govor tela

PRIBLIŽAVANJE

Kada se dvoje približe jedno drugom, njihova privlačnost kao da automatski raste. Ako vam se simpatija približava, to je siguran znak da joj se dopadate i da želi da vam se približi (i poljubi vas).

DELI INTIMNE STVARI S VAMA

Ako vam se otvorila i počela da priča neke intimne stvari iz svog života (ne mislimo bukvalno na intimne), ona u stvari želi da vam kaže da joj se dopadate, da joj ulivate poverenje i da želi da se još više povežete.

Otkrijte i 7 znakova da vas stvarno želi

GLAVU DRŽI NAGNUTU KA VAMA I SMEŠKA SE

Pročitajte i  Muškarci, ovih 8 stvari morate da znate o ženama!

Nagla je glavu na jednu stranu (ka vama) i blago se osmehuje – ovo je tipičan govor tela osobe koja želi da vam privuče pažnju. Ako uspostavlja i dugi kontakt očima, definitivno misli da ste atraktivni i seksi.

U OGLEDALU

Postoji razlog zašto kažu da je imitiranje najveći oblik laskanja.

Prema ovoj teoriji, žena koja nesvesno imitira pokrete vašeg tela, zapravo pokazuje da joj se strasno dopadate.

Proverite i sami: da li dodiruje lice i uzima čašu nekoliko sekundi posle vas?

Psihologija: 6 signala kojima poručuje da joj se sviđate

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *