Seksi trikovi: 5 neobičnih stvari koje ih pale - Men`s Health

Seksi trikovi: 5 neobičnih stvari koje ih pale

Brojne knjige, novinski članci, blogovi, seminari, filmska i muzička ostvarenja bavila su se ovom temom i u većini slučajeva rezultati istraživanja bili su oprečni.

Zato je nauka odlučila da otkrije šta je to što zaista pali pripadnice nežnijeg pola, a ovi rezultati bili su prilično neočekivani.

Pogledajte i: Neseksi stvari kod muškaraca na koje žene otkidaju

SVE OSIM GOLIH MUŠKARACA

U poznatoj studiji psihološkinje Meredit Čivers kojom je istraživala šta budi žensku požudu, žene su bile povezane s pletismografom (uređajem koji meri protok krvi u vagini) i pokazivani su im različiti porno klipovi. Prvo im je prikazan seks između muškarca i žene, žene i žene, muškarca i muškarca, prikaz muškarca koji šeta nag plažom i parenje majmuna.

Žene, bez obzira na to da li su heteroseksualnog ili homoseksualnog opredeljenja, uzbudile su se gledajući sve varijante, uključujući i životinjsko parenje.

Ono što nije privuklo žene je, zanimljivo, mišićavi nagi muškarac. Zatim je isti test urađen s muškarcima, a rezultati su bili predvidljivi. Kod hetero muškaraca uzbuđenje je raslo kada su na ekranu ugledali ženu i suprotno kad su ugledali muškarca. Gej muškarci su reagovali obrnuto.

Ova studija je otkrila da žene reaguju na širi opseg stimulacije. Takođe, dokazano je da stereotip o potrebama žena za emotivnom vezom da bi se seksualno uzbudile nije sasvim tačna.

Otkrijte: Top 5 mišića koje žene obožavaju na muškarcima

BRADA OD DESET DANA

Istaživanja su pokazala da žene privlače muškarci s bradama, posebno onim neuređivanim tačno 10 dana. Istraživači s Univerziteta u Novom Južnom Velsu su pitali muškarce i žene da rangiraju različite dužine facijalnih dlaka. Dok su muškarci smatrali da bolje izgledaju bez brade, žene su obrijane muškarce označile kao najmanje atraktivne. Muškarce s bradama su označile kao potencijalno bolje i brižnije očeve.

Pročitajte i  Kako preživeti 5 neprijatnih situacija u seksu

BENZIN I KOŽA

Istraživanje kompanije “Daz”, koja se bavi proizvodnjom sapuna, pokazalo je na uzorku od 2.000 žena da ih miris kože i benzina neverovatno uzbuđuje. U istom ispitivanju otkriveno je da muškarci vole miris karmina, bebi ulja i ukusne večere.

Nega lica: 9 načina kako uništavate svoju kožu

MIRIS BOMBONA

Žene, verovali ili ne, nisu lude za mirisom muških parfema!

Prema nekim istraživanjima, muškarci bi trebalo da odustanu od određenih dezodoranasa, jer oni zapravo smanjuju protok krvi u vagini.

U eksperimentima se žene zamoljene da stave hirurške maske namirisane s 10 različitih aroma. Meren je nivo protok krvi u vagini, a zanimljivo je da ih je najviše uzbudio miris krastavca i bombona, a ono što ih je odbilo je miris kolonjske vode, višnje i mesa s roštilja.

PRANJE ZUBA

Godine 2003. otkriveno je da jedna četrdesetojednogodišnja stanovnica Tajvana doživljava orgazam jednom ili dvaput nedeljno na neobičan način – perući zube.

Prirodno, neurolozi su se zainteresovali za nejn slučaj i podvrgli je nizu testova. Najpre su se pitali da li do orgazma dolazi zbog mirisa paste, a zatim su posumnjali na njene desni. Neki su pomislili da je uzrok svemu sam pokret prilikom pranja zuba.

Na kraju je otkriveno da je “krivac” poseban somatosenzorni sistem koji se aktivira pokretima prilikom pranja zuba.

Nega zuba: 7 neprijatelja vašeg blistavog osmeha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *