5 seksi poza koje će vas rashladiti - Men`s Health

5 seksi poza koje će vas rashladiti

UVEO CVET

Kada je temperatura visoka, najbolje vas rashladi klima uređaj ili ventilator, pa je zato najbolje da seks upražnjavate u blizini ovih uređaja.

Na primer, neka se vaša partnerka osloni rukama o zid na kome se nalazi klima, a vi je “uzmite” otpozadi, pridržavajući se za njene kukove.

Saznajte i 5 poza idealnih za seks u svakoj situaciji

Na ovaj način ćete se oboje rashladiti, ali i uživati u ljubavi.

ČUČANJ BEZ DODIRA

U ovoj pozi je najbitnije da se uopšte ne dodirujete međusobno. Ona liči na pozu u kojoj se žena nalazi gore, ali je specifična.

Naime, vi ležite na hladnim pločicama, a vaša partnerka vas je opkoračila, ali joj se pritom noge nalaze dalje od vašeg tela (recimo da podseća na položaj žabe). Vaša tela se spajaju jedino u predelu genitalija.

Možda vam ova poza ne deluje obećavajuće budući da nema mnogo fizičkog kontakta, ali probajte, pa nam javite utiske.

Otkrijte i “Podgrejte” seks kockicama leda

SIXTY FINE

Ova poza podseća na pozu 69, ali samo što ne podrazumeva uzajamno oralno zadovoljstvo, već samo vaše. Devojka se nalazi na podu i oralno vas zadovoljava, a vi se nalazi kao u pozi 69, samo što umesto da zadovoljite partnerku, držite lepezu u rukama i hladite se, jer je napolju nesnosna vrućina.

Poza 69: 9 važnih lekcija za avanturiste u krevetu

LETNJA KIŠA

Potražite letnje osveženje pod tušem, ali bez seksi akcije. Pustite partnerku da stojite direktno pod tušem i dok je pokriva mlaz hladne vode, dodirujte joj bradavice. Ostavite je u blagoj neizvesnosti da li ćete uopšte inicirati seks i fokusirajte na dodirivanje njenog tela.

Ukoliko vam se dopadne i iskre se upale, ovo su poze koje su idealne za seks pod tušem.

Pročitajte i  PODGREJTE STRASTI U SPAVAĆOJ SOBI: 3 proverene seksi poze na novi način

SINEMISTIKA

Sedite u poslednjem redu u rashlađenoj bioskopskoj sali i čekate da počne film. Možda ne možete da uživate u seksu, ali možete da predložite dragoj da vas ručno zadovolji. Jednom rukom vas dovodi do neslućenog vrhunca, dok u drugoj drži omiljeni hladni napitak.

Niko ni ne sluti šta se dešava u poslednjem redu, a vi izlazite s osmehom na licu.

Ženska mašta može svašta: 7 najčudnijih mesta za masturbaciju

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *