Kako da privučete prelepu devojku - Men`s Health

Kako da privučete prelepu devojku

Mislite da je, da biste zaveli devojku koja vam se dopada, neophodno da izgledate kao Tom Hardi i imate hrpe novca razbacane na sve strane? Istina je drugačija – sve što je potrebno jeste da joj priđete na pravi način.

Šta treba da imate na umu dok je startujete?

Otkrijte: 9 saveta kako da joj priđete u klubu

PRETHODNA ISKUSTVA

Zgodne devojke su veoma takmičarski nastrojene, čak mnogo više od “običnih” devojaka, pokazala su istraživanja. Kada ekstremno atraktivne žene otkriju da se vi zanimate i za druge, to budi zver i automatski postajete makar malo privlačniji.

Dakle, nije naodmet postaviti se kao veoma poželjan muškarac.

BUDITE MISTERIOZNI

U trenutku kada se upoznajte sa zgodnom devojkom, ne otkrivajte svoju životnu priču u potpunosti. Ne samo da joj nećete delovati zanimljivo već tako ne ostavljate nište za kasnija viđanja. Sačuvajte pojedine zanimljivosti o sebi za kasnije i imajte na umu da će ona biti više impresionirana ukoliko stvari otkrije sama.

Zaista želite da je “smuvate”? Izbegnite ove tri greške

DOKAŽITE JOJ DA STE DžENTLMEN

Ovo je, posebno u današnje vreme, odličan način da se izdvojite od gomile i da malim gestovima sebi otvorite put ka uspehu. Otvorite joj vrata i pridržite stolicu. Pokušajte da u njenom društvu idete spoljašnjom stranom ulice. Nežno joj stavite ruke na leđa dok prolazite kroz restoran ili prometnom ulicom. Vrlo brzo ćete shvatiti koliko ovakve sitnice mogu uticati na njeno mišljenje o vama.

Čak i ako ne uspe, drugaricama će vas opisivati kao frajera koji je pravi džentlmen i sama priča o vama će izmamiti uzdahe.

NE BUDITE ČUDAK

Zvuči očigledno, zar ne? Najbolji način je da joj ne pričate uvrnute priče ili budete previše iskreni ili ranjivi ukoliko ne odgovori na vašu poruku. Vrlo je važno da stekne utisak da ste vi toliko zauzeti da vam nije previše stalo do njenog odgovora. Dakle, bez zivkanja i pitanja “Jesi li videla poruku?”, “Što mi ne odgovaraš?” i sl. Ostanite cool i ona će se zabrinuti da je vašu pažnju zaokupila druga… što nas vraća na prvu stavku.

Ovo je 16 najuzbudljivih seksi poruka ikad

BUDITE MUŠKARAC SA PLANOM

Pročitajte i  Vaša devojka ima psa? Evo šta morate da imate na umu!

Lepe žene vole upravo takve tipove.

Kada prilazite privlačnim devojkama, morate tačno znati šta ćete reći. Iznad svega, nikad je ne pitajte da donosi odluke umesto vas. Stavite joj do znanja gde želite da je odvedete, u koje vreme i šta biste voleli da radite. Oduševite je tako što ćete brinuti o svakoj nepredviđenoj sitnici i detalju.

Kafić je pun? Nema problema – vi znate savršeno i prijatno mesto u blizini.

BUDITE KREATIVNI

Prelepe devojke dobijaju razne ponude čitavog dana. Stoga, kada joj prilazite, budite originalni i kreativni maštoviti. Ponudite joj neke zabavne stvari koje nije čula od drugih muškaraca. Probajte s vožnjom bicikla ili piknikom u parku. Ili kafica u restoranu koji se nalazi u kraju koji ima zanimljivu istoriju.

NAVEDITE JE DA RADI ZA VAS

Ljudi ne cene ono što nemaju i za šta se moraju izboriti – tako je i u ovom slučaju. Kada ste zajedno, radite stvari koje ona voli i ona će vas vremenom više ceniti. Neka u vašoj vezi postoji reciprocitet, odnosno vi nju zovite jednako koliko ona zove vas. Što više se bude trudila, više će vas želeti, a to podrazumeva i seks.

SKUPITE PETLJU

Kada primetite da vas gleda atraktivna devojka, nemojte je ostaviti razočaranu. Lepe žene su neprestano okružene muškaracima, pa zato skupite hrabrost i priđite joj. Budite pravi muškarac i napravite prvi korak. Tako ćete je ubediti da imate dovoljno samopouzdanja.

Saznajte: Ubedljivo najbolji način da je startujete

PUSTITE JE DA POGAĐA

Jedna od najvećih grešaka koje muškarac može da učini je da bude potpuno predvidljiv. Žene, međutim, traže dve stvari: uzbuđenje i naslućivanje. Zato kombinujte to i dozvolite joj da pogađa. Nemojte je uvek zvati ako ste obećali. Promenite plan. Pustite je da u neizvesnosti razmišlja o vama i o tome šta ćete raditi kada se vidite.

NE BUDITE OČAJNI

Veliki sportski treneri svojim igračima uvek govore: “Ponašajte se kao da ste ovo već osvojili”.

To je upravo ono što vam treba sa zgodnim devojkama. Pokažite samopouzdanje i opuštenost i ne ponašajte se već posle prvog sastanka kao da ste shvatili da je ona prava. Pored toga što nas to vraća na priču o čudacima, pokazuje nesigurnost.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *