5 pravila za snimanje sopstvenog seksi filma - Men`s Health

5 pravila za snimanje sopstvenog seksi filma

Kamerom zabeleženi seksualni odnos s devojkom može da začini vaš seksualni život i učini vašu vezu još uzbudljivijom. Pre nego što se upustite u ovu avanturu, otkrijte šta je potrebno da bi vaš seksi film bio savršeno izrežiran! 

Saznajte i koje seksi situacije su uzbudljive samo na filmu!

OPREMA

Ako želite snimak vrhunskog kvaliteta, bitno je da imate kvalitetnu kameru. Iako je dostupna i laka za korišćenje, izbegavajte web camere, jer su loše rezolucije i vezane su za vaš kompjuter, pa vam sužavaju obim kretanja.

Investirajte u laku miniDV kameru, jer vam je potrebna oprema koja je mala, laka za rukovanje i ima pristojnu rezoluciju.

NEGA

Znamo da ste uredan muškarac, koji brine o svojoj negi i higijeni, ali kamera će uhvatiti i zabeležiti svaki cm vašeg tela, kao i problematične regije i višak dlačica na leđima i zadnjici.

Otkrijte i Riskantan seksi trend za kojim planeta ludi

Ukoliko imate dlačice na ovim delovima tela, razmislite o brijanju dlačica i drugim metodama uklanjanja dlačica na ovim delovima tela.

Takođe je poželjno da se pre samog početka snimanja istuširate, jer će vam to povećati samopouzdanje i ukloniti i najmanju nesigurnost u vaš performans.

KAKO DOSTIĆI NAJBOLJI PERFORMANS U KREVETU

Znamo da ste dobri u krevetu, ali čak i najbolji imaju loš dan, pa ako vam se ovo dogodi baš tog dana, kada ste rešili da kamerom zabeležite seks s voljenom osobom, moraćete da se služite trikovima da se snimanje ne bi završilo i pre nego što je počelo.

Stoga je dobro da se istuširate pre nego što počnete sa snimanjem, a takođe je dobra ideja i čaša vina. Zapravo, ukoliko popijete čašu vina pre nego što pređete na glavno jelo, imaćete manju anksioznost i bićete opušteniji dok snimate.

Pročitajte i  Veza na jednu noć: 7 osnovnih pravila

 

Pročitajte i Da li ste dovoljno hrabri za seks na javnom mestu?

Možda zvuči čudno ovo što ćemo vam reći, ali naš savet je da popijete čašu vina i da masturbirate pre nego što počnete da snimate.

MENJAJTE UGLOVE SNIMANJA

Kako biste imali savršen i uzbudljiv snimak seksa, bitno je da menjate uglove snimanja kamerom svaki put kada promenite seks pozu.

Ovo je još jedan razlog zašto vam je potrebna mala, laka kamera kojom možete jednostavno da rukujete i da je pomerate napred i nazad, u zavisnosti od toga koji deo tela želite da usnimite.

Seks pred objektivom: 4 poze idealne za oko kamere

Dopustite devojci da vas snima ili da odabere koji ugao vaših tela želi da zabeleži.

DOGOVORITE SE OKO VLASNIŠTVA

Pre nego što počnete sa realizovanjem ideje o pravljenju seksi snimka, dogovorite se s partnerom oko vlasništva. Kako biste očuvali privatnost, bitno je da postoji samo jedna kopija.

Nemojte da je prebacujete na drugi kompjutere ili da menjate formate snimka, jer na taj način neka treća osoba može da se dočepa vašeg snimka.

Telefonski seks: Baš sve što treba da znate

Budite džentlmen i pustite devojku da sačuva i poseduje snimak. Dogovorite se da u slučaju raskida zajedno uništite traku, a zarad obostrane sigurnosti, najbolje je da sačuvate snimak nekoliko nedelja, potom pogledate ponovo i izbrišete ga zauvek.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *