Seks sa pet zvezdica - Men`s Health

Seks sa pet zvezdica

60 SEKUNDI
Stvar je jednostavna: pantalone dole, suknja gore.

Saznajte i: Kako lakše da dobijete oralni seks?

Žene vole kad im gaćice samo odmaknete u stranu pre nego što počnete da izvodite ritmičke pokrete. Ne bi bilo loše ni da joj usput šapućete lascivnosti na uvce. Deo njenog mozga zadužen za emocije garantovano će potpuno odlepiti. Šapućite šta god hoćete, samo nemojte biti uvredljivi.

Pogledajte i: “Bubbling” pokazuje koliko je vaš um “prljav”

5 MINUTA
Tokom svlačenja ljubite joj vrat i grlo – toliko vremena sigurno imate. A najbolji položaj za tako brze (i drske) akrobacije je stojeći, i to od pozadi. Osim što ćete brzo uspeti da joj nadražite tačku G, priuštićete joj veće uživanje tako što ćete joj prstima stimulisati klitoris.

Proverite: Kako da vam seks duže traje

POLA SATA
Predigra ne treba da traje duže od osam minuta: od trenutka kad su vam se pogledi sreli do trenutka kad ste joj svukli gaćice. Položite je na sto, podignite joj noge na svoja ramena i… Možete i da zamenite mesta, ili u finišu pokušajte da održite ravnomeran ritam kretanja jer žene vole da su sve vreme neposredno pred orgazmom.

Otkrijte i: 5 najboljih poza za seks otpozadi

CELA NOĆ
Ako ste na raspolaganju imali celu noć, a niste uspeli i sebi i njoj da priredite sve moguće užitke i da se siti zadovoljite, onda vam stvarno nema pomoći. A u te užitke spadaju raznorazne erotske masaže kao predigra, dugotrajan oralni seks (sa ili bez vrhunca, svejedno; još uvek ima dovoljno vremena za barem deset novih vrhunaca) i penetracija u nizu omiljenih položaja i na svim mogućim komadima nameštaja. Nemojte da zaboravite kadu i toplu kupku!

Pročitajte i  Ostvarite svoju fantaziju: Gde i kako imati seks u javnosti
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *