10 razloga zašto obožavamo kuguarke - Men`s Health

10 razloga zašto obožavamo kuguarke

ONE SU NEZAVISNE

Jedna od stvari koje obožavamo kod starijih žena jeste njihova nezavisnost. One su zadovoljne sobom budući da su provele dosta vremena u vezama i van njih, pa znaju kako da udovolje sebi i kada su sasvim same.

Fenomen MILF: Zašto otkidamo za starijim damama?

One su manje nametljive i ne traže preteranu pažnju, pa nema nepotrebnih svađa i izliva ljubomore.

IMAJU SAMOPOUZDANJA

Starije žene imaju jasnu viziju ko su i šta žele. One su manje stidljive kada su u pitanju muškarci, a takva otvorenost je osvežavajuća i može biti čak i uzbudljiva.

NUDE KVALITETAN RAZGOVOR

Da li ima nečeg lošijeg od propalog sastanka na kome sve vreme ćutite i smišljate sledeću temu za razgovor, a devojci vadite reči iz usta?

Ovo vam se neće dogoditi sa starijom devojkom. Ona poseduje više iskustva i više interesantnijih tema, pa će samim tim i razgovor biti zanimljiviji i kvalitetniji. Ne podcenjujte važnost razgovora, jer on održava vezu nakon što leptirići nestanu.

Pročitajte i 7 razloga da izaberete stariju ženu

IMAJU VIŠE NOVCA

Ne, nikako ne mislimo da je novac najvažniji, ali mislimo na pragmatičnost. Istina je da starije žene imaju više novca od mlađih, što je super jer znate da nećete morati da platite svaki put.

IMAJU ZRELIJA PRIJATELJSTVA

Predložili ste svojoj mlađoj devojci da se vidite, ali ona vam javlja da mora prvo da proveri s najboljim drugaricama da li imaju neke planove?

Zato je super kad imate stariju devojku pored sebe, jer one ne traže odobrenje svojih drugarica za minorne odluke. One su mnogo samouverenije i i samostalnije, a njihova prijateljstva su zrelija.

Otkrijte i Zašto žene šalju golišave fotografije

STARIJE ŽENE IMAJU BOLJE LJUBAVNKE

Pročitajte i  Imamo opravdanje!

One nisu više zainteresovane da se opijene šetaju gradom ni da neumorno plešu u noćnom klubu, iz kog se čuja preglasna elektronska muzika. One su prošle svoju buntovnu fazu i potrebu da budu u centru pažnje.

Izbrušile su svoj ukus i potrebe i sada imaju mnogo sofisticiranije čulo za odabir dobrih i kvalitetnih pratilaca.

NISU KRALJICE DRAME

Mlade devojke pridaju važnost svakoj sitnici i umeju da paniče, kao i da izazivaju melodramatične svađe i prave scene na javnim mestima.

Nasuprot njima, kuguarke znaju kako da se izbore s pritiskom, da se nose sa nevoljama, kao i da sa osmehom izađu iz svakog problema

Saznajte i 7 naučno dokazanih da češće vodite ljubav

IMAJU VIŠE SEKSUALNOG ISKUSTVA

Starije žene su bolje u krevetu! Tačka! Prevazišle su svaki vid nesigurnost i i anksioznosti koja može negativno da utiče na vaš seksualni život i dobro se osećaju u svojoj koži.

S druge strane, imaju dovoljno iskustva i znaju šta ih u krevetu uzbuđuje i prija.

IMAJU VIŠE ISKUSTVA U VEZAMA

One imaju realnija očekivanja u vezama, a budući da su starije i iskusnije, kao i da su verovatno imale nekoliko ozbiljnih veza, a samim tim i kriza i nesporazuma s partnerom, one umeju da se postave i prevaziđu nesuglasice.

Pročitajte i Pravila za osvajanje moderne devojke

STARIJE ŽENE VREDNUJU VAŠE ZAJEDNIČKO VREME

One imaju jasan osećaj šta je zaista važno u životu i zahvalne su na svakom zajedničkom trenutku i manje je verovatno da će biti bezobzirni prema vašim emocijama.

Dok mlađe žene često ne uzimaju za ozbiljno muškarce, veze ili život uopšte, starije žene shvataju vrednost dobrog muškarca.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *