Tridesetominutni orgazam - Men`s Health

Tridesetominutni orgazam

TEHNIKA PRODUŽENOG ORGAZMA
Ako vam je bitno da vaša dama uživa u seksu, pročitajte ovo što sledi. Ženski orgazam traje oko, najviše, 15 sekundi.  Sudeći prema ekspertima za seks Alanu i Doni Brauer moguće je produžiti zadovoljstvo na pola sata. Metoda Brauerovih je prilično zahtevna, ali ako se pravilno izvede rezultat je intezivni maratonski orgazam u pratnji sa sporadičnim kontrakcijama koje traju do 24 časa posle ovog čina. Pitate se kako je ovo moguće.

DOK VI GLEDATE TV…
Da bi dostigla ovaj nesvakidašnji orgazam vaša partnerka će morati sama da se pripremi. Prvo, trebalo bi da se oslobodi svih briga i misli pozitivno o seksu. Mnoge žene, kako kažu seksolozi, više se podsvesno opiru zadovoljstvu nego što ga prihvataju i zato mora doći do „kognitivnog restruktuiranja“. Sledeće što treba da uradi je da vežba Kegelove vežbe. To znači da steže i opušta mišić koji koristi kada urinira. Najzad, neophodno je da redovnije masturbira da bi spoznala šta joj najviše prija, koja brzina, ritam…
Ako je završila ovaj deo, a vi ste se dobro odmorili, možete da počnete. 

KONCETRIŠITE SE
Neka vaša partnerka legne, a vi kleknite pored nje. Namažite lubrikantom njenu vaginu i perineum i dodirujte je oko 5 minuta bez stimulisanja klitorisa ili unutrašnjeg dela vagine.  Zatim, počnite sa dodirivanjem klitorisa i srednjim prstom blago kružite oko njega jednom u sekundi. Neka vam ona obavezno kaže koliko jako i kojom brzinom to da radite.
Dok se vi bavite njenim klitorisom, ona treba da počne kontrakcije koje je vežbala prethodno uz duboko disanje iz stomaka. Ako sve ide po planu orgazam je sve bliži.
Kada ona oseća da će svršiti, posmatrajte i osetite kontrakcije u njenom genitalom delu koje traju 2 sekunde i nagoveštavaju neminovni orgazam. Kada počnu kontrakcije prekinite da stimulišete klitoris i preusmerite se na unutrašnje zidove vagine. Uz pomoć prstiju pravite kružne pokrete ili ih polako ubacujte i vadite iz njene vagine.

Pročitajte i  Recept za romantičnu večeru

JOŠ UVEK STE SA NAMA?
Posle orgazma trebalo bi da osetite kako se vagina povlači. Pošto je cilj ove tehnike da se prolongiraju kontrakcije neka vaši prsti ostanu u njenoj vagini, milujući je nežno dok ona ne zatraži da ubrzate tempo. Ovo bi trebalo da pokrene još jedan krug kontrakcija dok vi opet nastavljate da stimulišete unutrašnji zid vagine.
U trenutku kada osetite da je naišla pauza u pulsiranju, brzo se prebacite na dodirivanje klitorisa kao ranije. Kružeći prstom oko klitorisa osetićete da ste pokrenuli još kontrakcija što je znak da se opet fokusirate na vaginu. Naizmenično stimulišite klitoris i vaginu dok kontrakcije ne počnu da se dešavaju na svaki sekund, do pet sekundi.
 Kada ovo radite 15 minuta, vagina će se sve manje i manje povlačiti a kontrakcije će biti češće. Kada dođe do stanja konstantnog  pulsiranja, došli ste do završne faze. Namestite se tako da možete da koristite obe ruke da biste stimulisali vaginu i klitoris u isto vreme. Rezultat će biti talas za talasom orgazmičnog zadovoljstva.

SADA MOŽETE DA ODMORITE, ALI ZAŠTO BI…
Posle ovako neverovatnog orgazma, vaša dama će se osećati beskrajno seksi i veoma zahvalno, što znači dosta oralnog seksa za vas. Vredi sačekati odmor još 29 minuta i 45 sekundi, zar ne?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *