Od šmekanja do kontakta - Men`s Health

Od šmekanja do kontakta

Za nju vam se lepe oči kada gledate sa strane, ali ne znate kako da odete dalje od uljudnog osmeha? Viđate je često, tako da ne morate da iskoristite odmah sve iz svog arsenala zavođenja. Evo nekoliko strategija za prilaženje, a možda čak i zadržavanje devojke koja vam je na prvi pogled zaokupila pažnju.

DEVOJKA IZ RADNJE/KAFIĆA
Prvi korak
Izdvojite se iz gomile. “Pitajte za preporuku” kaže Džoš Estrin, autor knjige Shut Up! And Listen to Yourself. “Recite: “Poslužujete me istom kafom već mesecima. Iznenadite me ovog puta.”
Sledeći potez
Sada kada ona zna da cenite njeno mišljenje, proširite raspon tema. U skromnom maniru, recite da vam je potreban pametan, preceptivan ženski savet u vezi sa oblačenjem. Ili pitajte barmena da li ona bira muziku i koju vrstu voli. Ovo podiže odnos na viši nivo poznavanja. Jednom kada razgovor poteče i ona bude znala više o vama, osećaće se slobodnom da se sastane sa vama nakon radnog dana.

MAGIJA NA POSLU
Prvi korak
Krenite s onim što vam je zajedničko, ali napravite obrt. Pitajte je koliko dugo već radi tu i šta joj se sviđa a šta ne, a onda ovo: “Šta radiš kada nisi ovde?”. Vaš stav je u sledećem: Povezujete se s njom profesionalno i intrigirani ste njom lično.
Sledeći potez
Približite se njenoj ambiciji i učinite je koinicijatorom za sledeću sesiju pića posle posla, tako što ćete joj reći da je svrha da zasnujete savezništvo. Vas dvoje iznenada postajete konspiratori u penjanju uz lestvicu uspeha. Sledeće je humanitarna organizacija. Vezivanje, vezivanje i što više vezivanja.

SAPUTNICA
Prvi korak
Ona se vozi vašim busom (ili ide istom ulicom). Krenite ka njoj, povremeno sednite do nje. A onda upotrebite svoje veštine kako biste započeli dijalog. Improvizujte neku vest, događaj iz novina ili prokomentarišite duhovito kako se često srećete…
Sledeći potez
Male ljubaznosti mogu da se pretvore u male intimnosti. Ponudite joj svoje sedište ili da pročita rubriku o stilu iz novina. I kako se vaše prijateljstvo bude gradilo, postaće lakše da vaše jutarnje putovanje pretvorite u večernji sastanak uz piće.

Pročitajte i  Eksplozija strasti: 5 obaveznih razgovora za sjajan seksualni život

BOGINJA IZ TERETANE
Prvi korak
Morate da otklonite njene sumnje znojavi-tip-na-potezu. Jedan od najboljih načina: budite nespretni novi tip na treningu. Pomučite se malo. Ovo stavlja objekat vaše pažnje u superiornu poziciju, i možda će vam ponuditi neki savet.
Sledeći potez
Ako ste se povezali na treninzima, pitajte je da li bi se pridružila vama i nekolicini prijatelja tokom kratkog, jutarnjeg trčanja u subotu. Prodajte to kao dobru vežbu i savršen način da se provere neodoljivi kolači u slatkom kafeu koji vam je na putu.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *