Pružite joj orgazam koji traje čak 60 sekundi - Men`s Health

Pružite joj orgazam koji traje čak 60 sekundi

Prosečan ženski orgazam obično traje od šest do 30 sekundi, ali ako je devojka u posebnom raspoloženju, a vi koristitite prave pokrete, njen vrhunac može da potraje.

Seks: 9 stvari koje svaki muškarac mora da zna

Otkrivamo vam šest načina da je dovedete do jednominutnog orgazma, koji nikada neće zaboraviti:

PRETVORITE SOBU U HOTELSKU

“Ključ do ženskog orgazma je u njenoj opuštenosti i fokusiranju isključivo na užitak. Što je uzbuđenija to je veća šansa da dođe do dugog, intezivnog orgazma”, kaže seks terapeut Emili Nagoski.

Ako je partnerka imala naporan i stresan dan na poslu, priuštite joj masažu.

Predigra: 8 načina da je učinite uzbudljivijom

“Ugasite telefone, zaključajte vrata, pustite laganu muziku, a umesto svetla upalite cveće”, preporučuje bračni i seks terapeut Kat van Kirk.

OBASIPAJTE JE KOMPLIMENTIMA

Kako bi žena bila opuštena i uzbuđena, mora da poseduje dovoljnu dozu samopouzdanja. Svi smo ponekad nesigurni i plašljivi u toku seksa, ali verujte nam, ukoliko se ona oseti seksi i atraktivnom, njeno uzbuđenje će porasti, a samim tim će i orgazmi biti dublji i intezivniji.

Saznajte koje tri greške treba da izbegavate ako stvarno želite da je “smuvate”

Pokažite joj koliko vas uzbuđuje – dok joj ljubite celo telo i pritom gledate direktno u oči, recite joj koliko neverovatno izgleda. Dok bude skidala odeću, ohrabrite je jednim WOW i videćete koliko će to uticati na njeno samopouzdanje i uživanje u seksu.

DIRTY RAZGOVOR

Prljavi razgovori mogu pomoći partnerki da se fokusira na erotska osećanja. Ukoliko znate koja vrsta nestašnog razgovora joj odgovara, slobodno pokušajte.

U suprotnom, ako još niste sigurni kakav je njen fazon, recite joj za početak koliko seksi i kakva osećanja izaziva u vama. Pokušajte da preuzmete kontrolu i naredite joj da promenite pozu, jer neke žene vole da se nađu u podređenoj poziciji u seksu.

Dirty talk: Učinite strastven seks još boljim

Ako voli da je nazivate nevaljalom devojčicom, slobodno joj to recite, ali u suprotnom, ako to nije baš njena stvar nemojte da navaljujete.

Pročitajte i  Ovo nikako ne smete da joj kažete na prvom sastanku

Otkrijte i Kakvi muškarci daju ženama bolji orgazam?

ZADIRKUJTE JE

Ukoliko je u više navrata dovedete do ivice orgazma učinićete da se uzbuđenje proširi njeni celim telom što će za rezultat imati jači, duži orgazam.

Ako znate da partnerka voli oralni seks, priuštite joj ga, ali tako što ćete početi polako i nežno. Kako se bude približavala orgazmu, počeće brže da diše i primetićete kako se povećava tenzija u njenim stomačnim mišićima, butinama i zadnjici.

Erupcije zadovoljstva: Vrste orgazama koje morate da joj pružite

Kada primetite ove znakove, usporite i smanjite pritisak. Partnerka će početi sporije da diše a vi ponovite postupak. Ukoliko je nekoliko puta na ovaj način dovedete do ivice orgazma, budite sigurni da će vrhunac biti eksplozivan i izuzetno jak.

STIMULIŠITE SVE EROTSKE ZONE

“Stimulisanjem različitih erogenih zona prolongirate njen orgazam zato što variranje stvara dodatnu teniziju i uzbuđenje”, kaže Van Kirk.

Saznajte i Stimulacijom OVIH erogenih zona ćete je potpuno izludeti

Počnite oralnim seksom ili uzmite vibrator i počnite sa stimulacijom grudi i bradavica, klitorisa, vagine, G tačke, čak i anusa ukoliko to partnerka voli.

Analni seks: Pravilna priprema za obostrano uživanje

Kada oboje budete dovoljno uzbuđeni za penetraciju, dopustite joj da ona bude gore kako bi odredila intezitet i jačinu penetracije i pokreta. Palcem ili srednjim prstom stimulišite klitoris dok je partnerka na vama.

POLAKO S KLITORISOM

Pojedinim ženama pre orgazma, klitoris postane izuzetno osjetljiv, pa ukoliko je vaša partnerka jedna od njih, laganija stimulacija klitorisa učiniće orgazam intezivnijim i dužim.

Možete otkriti kakvu stimulaciju voli tako što ćete je nežno pitati da li želi da nastavite sa jačim ili lakšim dodirima. Ukoliko voli laganije dodire, smanjite pritisak. Pratite upustva koja vam bude davala i nećete pogrešiti.

Pročitajte i Evo šta treba da znamo o najosetljivijem delu ženskog tela

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *