Sve ovo je važnije od veličine penisa?! - Men`s Health

Sve ovo je važnije od veličine penisa?!

Istraživanje sprovedeno na 25.594 muškarca je otkrilo da čak 50 posto njih nije zadovoljno veličinom svog penisa. Ista studija je pokazala i da je 84 posto ispitanih žena zadovoljno veličinom penisa svog partnera, dok bi 2 procenta njih volelo da je on manji. Dakle, nije sve u veličini.

U čemu je onda?

Počnimo redom…

ČISTOĆA

Verovali ili ne, jedna studija je pokazala da je čista posteljina drugi na listi stimulans za žene. Prvi je bio kada muškarac izgubi na kilaži. Nažalost, druga studija je pokazala da prosečan muškarac koji živi sam svoju posteljinu opere samo četiri puta godišnje.

STAS

Momci, odmah krenite u teretanu. Studije su pokazale da veličina jeste bitna, ali ne toliko koliko je bitno da budete stasiti, odnosno, makar da širina vaših ramena bude veća od obima struka.

POMAGANJE

Najbolji način da vašu ženu ubacite u “raspoloženje” jeste da joj, ako primetite da je pod stresom, pomognete oko sređivanja kuće. Sedam od deset ispitanih žena je potvrdilo da ovo jeste dobar pokretač.

Monoton seks: kako da ga prevaziđete?

SEXY IGRAČKE

Ovi rekviziti zaista vrede. Studije su pokazale da su žene koje koriste ova pomagala prijavila povećan nivo seksualne satisfakcije, kao i niži nivo loših stvari, poput bola. Pored toga, korišćenje ovih stvari će učiniti da ona nakon seksa više misli na vas.

IZDRŽLJIVOST

Prevremena ejakulacija predstavlja rastuću brigu za muškarca. Čak jedan od tri muškarca može da pati od ovoga u nekom trenutku svog života. Međutim, postoje dostupna rešenja za one kojima su potrebna. “Kegelove vežbe” predstavljaju dobru pomoć za otklanjanje ovog problem, podjednako dobro kao i sprej pod imenom Promescent.

VISINA

Pročitajte i  Nova dimenzija zadovoljstva: Kako pronaći idealnu osobu za trojku?

Jedna britanska studija je otkrila da je čak 71 procenata ispitanih žena reklo da muškarac sa visinom ispod 180cm ne bi imao šansu kod njih. Iste te žene su se izjasnile da bi savršen muškarac trebao da ima visinu između 180 i 200cm. ipak, to je svakako samo mišljenje određene grupe žena.

Pročitajte: Obim penisa: Koliko je važan i koliko iznosi prosečan?

VAŠ JEZIK

Samo 25 procenata žena je sposobno da tokom odnosa doživi orgazam, što znači da tri četvrtine žena bilo koja veličina penisa ne dovodi do orgazma. Takođe, otkriveno je da čak 90 procenata žena koje mogu da dožive orgazan, isti dožive oralnom stimulacijom.

PRIVRŽENOST

Žene koje su u emotivnoj vezi češće doživljavaju orgazam, od onih koje praktikuju neobavezan sex.

STRAST

Niko ne želi seksualnog partnera koji ne ume da iskazuje emocije tokom odnosa. Od 3.289 ispitanih žena, samo sedam procenata njih je izjavilo kako im je veličina penisa krucijalna za dobar sex, dok je preostalih 93 posto reklo da se mogu osećati zadovoljno i na druge načine.

KOMUNIKACIJA

Ubedljivo naajbitniji faktor za bolji sex predstavlja efektivna komunikacija, što vam omogućava da lakše i bolje shvatite šta ona voli. Oni koji su se osetili zadovoljnim u vezi, naveli su komunikaciju kao glavni faktor za postizanje tog stanja.

B. S.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *