8 tipova muškaraca koje žene izbegavaju - Men`s Health

8 tipova muškaraca koje žene izbegavaju

Jeste li se ikada zapitali možete li nastupati tako da će ona pobeći od vas?

Ovaj tekst će vam opisati osam tipova muškaraca koje će žene dosledno izbegavati, a nastao je nakon razgovora novinara portala AskMen s ženama. Ali ne brinite ako sebe prepoznate u nekoj od ovih mana.

Upoznajte: 10 vrsta devojaka koje bi trebalo izbegavati u širokom luku

ŽENOMRZAC

Ovaj muškarac ne prikriva gorčinu koju oseća prema ženama. Na sastanku, on ne može previše da učini jer odiše negativnošću koja je krajnje odbojna ženama, na stranu što je za očekivati da će iznositi nepristojne i uvredljive komentare.

Ovo je jedini tip ponašanja na našoj listi koji predstavlja osobu kao beskompromisnu i velikog individualca.

Ukoliko shvatite da ste vi jedna on ovih osoba, preporučujemo vam da se zapitate zbog čega posmatrate žene na taj način. Ova osobina može više da govori o čoveku kojeg odlikuje nego o bilo kojoj ženi. Bez obzira na uzrok nastanka ovog osećanja u vama, morate se potruditi da ga promenite ukoliko želite da provedete duže vreme sa ženom koja ne mrzi sebe.

Da li ste znali: Ko pre gubi pamćenje – muškarci ili žene?

PAMETNJAKOVIĆ

Ova osobina odlikuje muškarca koji je sklon da donosi sud. Verovatno ne konzumira ni alkohol ni cigarete i ne ustručava se da drugima govori da slede njegov primer. Već tokom prvog sastanka je za očekivati da se oseti toliko slobodno da propoveda devojci i na taj način učini da se ona oseti nelagodno. Nijedna devojka ne želi da oseti da joj se sudi, pogotovo oko nebitnih stvari, i to još na sastanku. One će takav čin uvideti kao iritirajući i nepristojan.

Ukoliko ste takva osoba, možete sebi dozvoliti da propovedate ukoliko ste u vezi i to u okvirima umerenosti, ali dok ne dođete do te tačke u odnosu sa nekom ženom, zaista nije vaša stvar da joj ukazujete na njene loše navike.

AGRESIVAC

Ova osoba ima potrebu da svaki razgovor zasipa argumentima. Kada izvede devojku na sastanak, ona se oseća kao da je na debati, ima potrebu da se brani i na taj način oseća nelagodno. Konstantno raspravljanje je stresno, a vi svakako ne želite da vas osoba koju zavodite vezuje za stresno iskustvo.

Ako ste vi jedna od ovih osoba, pre svega, opustite se. Verovatno je razlog što imate potrebu da se raspravljate taj što ste nervozni ili nesigurni u sebe. Ako ste svesni da je to tako, najmanje što možete da uradite je da se pripremite pre sastanka i tako ćete znati koja pitanja treba da joj postavite. Neka to budu ona koja će se odnositi na nju jer će tako osetiti da je posebna i da vam je stalo do nje.

Dovedite je do usijanja: 8 poza koje će joj olakšati dostizanje orgazma

CICIJA

Nije potrebno previše objašnjavati zbog čega je ova osobina odbojna ženama. Prvih nekoliko sastanaka uvek moraju da ostave utisak bezbrižnosti i tokom njih morate željenoj osobi da pokažete da vam je stalo. Stoga, ne smete dozvoliti da se oseti kao da štedite na njoj. Nije neophodno da potrošite bogatstvo da biste ostavili dobar utisak, ali buket cveća ili odlazak u restoran će svakako učiniti da o vama razmišlja pozitivno.

Pročitajte i  OTKRIVAMO: 10 stvari koje će uništiti vaš seksualni život

BAHAT

Ovakav muškarac neće prikrivati činjenicu da u prisustvu svoje drage posmatra i druge žene. Nije mu strano da flertuje s konobaricama i da se hvali uspešnošću svojih prethodnih zavođenja. Ukratko, ovakva osoba nema poštovanja prema ženama.

Ne samo što će ovakvo ponašanje uticati razarajuće za vaš odnos, nego će učiniti da vaša devojka izgubi samopoštovanje. Ako biste se ovako ponašali na prvom sastanku, ostali biste bez šanse da je osvojite.

Možda vam nije stalo do devojke prema kojoj se tako ophodite, ali kada dođe situacija da se vaše ambicije promene, nikako ne smete biti bahati jer ćete propustiti priliku.

Pročitajte: Da li nas redovan seks čini pametnijim?

AROGANTAN

Ovakav muškarac ima veliki ego i često je vrlo neprijatan, ne samo prema devojkama već prema svima u okolini i svakoga doživljava kao lošijeg od njega.

Žene često obraćaju pažnju na koji način procenjujete ličnosti drugih osoba. Iako ste ljubazni prema njoj, biće joj značajno na koji način se odnosite prema drugim ljudima.

Ova osobina je takva da će je osoba koju odlikuje jako teško primetiti kod sebe, a još teže priznati da je poseduje. Onima koji su dovoljno samosvesni i spremni da budu iskreni prema sebi, savetujemo da pre sastanka ovu osobinu prikriju i daju ženi šansu da se oseti makar podjednako vrednom kao vi, jer nijedna od njih ne želi da se oseti poniženom.

PREDVIDLJIV

Žene ne vole predvidljive muškarce zato što već znaju kako će odreagovati u određenim situacijama. Ovakva osoba sledi rutine i pravila i, na primer, gotovo nikada neće iznenaditi devojku spontanim odlaskom na večeru.

Žene traže određenu dozu nepredvidljivosti kod muškaraca – žele slobodan duh. To je razlog zašto se kaže da žele pored sebe da imaju bad boy-a. To se ne odnosi na muškarca koji je loš prema njima, već na onoga koji poseduje određenu dozu nepredvidjivosti.

Zaista ne morate biti totalno nepredvidljivi kako biste je osvojili, ali pokušajte da unesete određenu dozu činjenja iznenađenja i na taj način je usrećite. Pozovite je i recite joj da želite da je vodite na neko posebno mesto koje ona voli.

PREVIŠE EMOTIVAN

Emocije su više nego poželjne u odnosu prema ženi, ali kao i sve u životu, i ne moraju biti u granicama normale. Muškarac koji je previše emotivan je često nesiguran i ima potrebu da mu se konstantno potvrđuje da je sve uredu u njegovom odnosu sa devojkom, prijateljima i na poslu.

Samopouzdanje i nezavisnost su veoma sexy kod muškarca. Većina žena traži jakog partnera na kojeg mogu da se oslone.

Ako ste muškarac koji poseduje ovu osobinu, potrebno je da znate da je sve u tajmingu. Stoga, potrebno je makar na početku odnosa odnosa zadržati potrebu za pokazivanjem emocija željenoj osobi. Kasnije, kada veza odmakne, moći ćete da ih emitujete koliko god želite, a da vaša devojka ne pomisli da ste slabić.

Tekst: Bojan Stanisavljević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *