Grupni seks u Srbiji: Jesmo li za ili protiv? - Men`s Health

Grupni seks u Srbiji: Jesmo li za ili protiv?

Kako je utvrđeno ovom anketom, čak 70 odsto ispitanika odgovorilo je da mašta o seksu u kome učestvuje više od dveju osoba!

Seks: Šta treba da znate pre nego što se upustite u trojku

Naime, 20 procenata ispitanih je kao svoju omiljenu fantaziju izabralo grupni seks ili swing, a čak 50 odsto se izjasnilo za seks u troje – od toga 30 posto za seks u kome učestvuju dve devojke i jedan momak, a 20 odsto za seks u kome dvojica mušakaraca zabavljaju jednu ženu.

Ovi šokantni procenti pokazuju da je navodna konzervativnost građana Srbije vrlo često samo maska iza koje se kriju raznovrsne želje i strasti, kao i neukrotiva seksualna mašta, navodi se u saopštenju postala tomiradi.com, koji je sproveo istraživanje.

Probajte: Ukusan napitak za seksualni užitak

Visok je i procenat onih koje uzbuđuje egzibicionizam i voajerizam – 28,5 odsto, od čega je većina ispitanika naglasak stavila na vođenje ljubavi na javnim mestima kao što su parkovi, noćni klubovi, stambene zgrade itd. Da želi seks sa osobom istog pola izjavilo je 13,3 odsto ispitanih, a isti procenat zainteresovan je za BDSM igre, koje su postale posebno popularne nakon svetskog uspeha knjige i filma “50 nijansi – Siva”.

Sadomazohizam u seksu: Istine i laži

Svi navedeni podaci dobijeni su na osnovu 150 različitih glasova učesnika ankete organizvane preko sajta posvećenog erotskim pričama.

Pročitajte i  Gde su na svetu ljudi seksualno najzadovoljniji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *