Dekodirajte njene uzdahe - Men`s Health

Dekodirajte njene uzdahe

Shvatiti šta žena želi u krevetu je isto kao i otkriti misteriju Sfinge, samo mnogo teže. Prema istraživanju Džon Hopkins Univerziteta mnoge žene imaju problem da izraze svoje želje u spavaćoj sobi, a nekada im je teško i da same shvate šta tačno žele u seksu.
Iako žena teško otkriva svoja seksualna osećanja, još ima nade za vas. Pogledajte ovaj vodič u kome vam prikazujemo ženske, dešifrovane, smernice u seksu.

VODIČ
Ona kaže: „Nemoj da staješ.”
Ti misliš: „ Dobro joj je. Trebalo bi da ubrzam tempo.“
Ona misli: „ Nemoj niša da menjaš, samo nastavi tako“
„Kada žena kaže da ne stajete, ona misli da nastavite da radite isto, bez ikakve promene.”, kaže dr. Pajper Švarc, doktor nauka i profesor na Univerzitetu u Vašingtonu i ekspert za seks i veze. „Žensko zadovoljstvo je vrlo specifično. Ako promenite i najmanje svoju pozicijiu možete je dovesti do orgazma ili ga prekinuti.”

Ona: Ne kaže ništa.
Ti razmišljaš: „Sigurno ne uživa.”
Ona: Očekuje orgazam
Naravno, dok neke žene vrište kao porno zvezde u ekstazi, druge zadržavaju dah i utišaju se tik pred orgazam. „ Mnogi muškarci misle da ako žena zaćuti ne uživa dovoljno, ali ako prekinete ono što ste radili do tada, sve ćete poremetiti i ona će ostati bez orgazma.”, kaže Švarc. „Imajte na umu da se ovo ne odnosi na sve žene. Zato, ako niste sigurni, pitajte.”

Ona: „U poslednje vreme više masturbiram.”
Ti misliš: „Seks sa mnom joj nije dovoljan.”
Ona misli: „Zbog tebe želim još više seksa.”
Studija koju je sproveo Kinsi institut otkrila je da što više seksa žena ima, više seksa želi. Vidite, što je intimnija sa vama, seksualnija je generalno, pa je verovatnije da će češće masturbirati. „Masturbacija pomaže ženam i muškarcima da budu u kontaktu sami sa sobom i svojom seksualnošću, da utvrde svoje želje i potrebe. Ako zadovolji sebe biće samopouzdanija u krevetu sa vama.”, tvrdi Švarc.
„Zapamtite, komunikacija je ključ uspešne veze, tako da ako ne možete da provalite šta vaša partnerka želi, jednostavno je pitajte!“, savetuje dr.Švarc.

Pročitajte i  Ultimativna seks lista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *