Ako je ona dugo bila single... - Men`s Health

Ako je ona dugo bila single…

NIJE NAVIKLA DA DELI KREVET S NEKIM

Pripremite se za dosta slobodnog prostora u krevetu, jer ona nije navikla da ga deli. Spavanje u zagrljaju je fenomenalno, ali ona jednostavno nije navikla na deljenje prostora s nekim, već da se ispruži i zauzme ceo krevet.

Pročitajte i Ljubav na poslu, da ili ne?

NJEN IZBOR DONJEG VEŠA JE MOŽDA ČUDAN

Dugo je bila sama, pa nije previše marila na donji veš. Možda će vam se njen izbor u početku činiti čudnim, ali kako vaša veza bude odmicala, investiraće u seksi donji veš.

IMA VELIKI APETIT

Kao što nije navikla da deli prostor, tako nije navikla da deli hranu, već da sama pojede celu porciju. Ali vremenom će se potruditi, sigurni smo.

Saznajte i 3 trika da poboljšate ljubavnu vezu

NJENI RODITELJI NE ZNAJU DA POSTOJITE

Kada ste dugo sami i konačno nađete nekoga, okolina odmah vrši pritisak raznim pitanjima. Zato je verovatno odlučila da vašu vezu čuva ljubomorno i da ne govori roditeljima da ima dečka, dok ne bude sigurna da je u pitanju nešto više od prolazne avanture.

NJENE DRUGARICE VAS VEROVATNO VEĆ OSUĐUJU

One su bile uz nju i kada je bila na prethodnim lošim sastancima, s različitim profilima muškaraca i ne žele da je vide ponovo razočaranu i uplakanu. Zato se pripremite da će na početku vaše veze biti veoma oprezne, stroge i zaštitnički nastrojene.

Otkrijte i Vaša devojka ima psa? Evo šta morate da znate!

STALNO JE ZAUZETA

Nemojte da se naljutite ako ne može odmah da vas ubaci u svoj pretrpan raspored. Naučila je da sve svoje vreme kvalitetno i sama provede, pa sada osim posla, ide i u provod, svaki dan se viđa s društvom… Ne brinite, to će se brzo promeniti.

Pročitajte i  Monoton seks: kako da ga prevaziđete?

Tekst A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *