Seks u vodi - da ili ne? - Men`s Health

Seks u vodi – da ili ne?

Upražnjavanje seksa pod vodom nije dobra ideja, pogotovo za devojke.

Stoga vam otkrivamo nekoliko načina da budete nestašni i srećni i bez ulaženja u velike dubine: 

Saznajte i 6 lokacija za seks koje treba da izbegavate

SEKSI, ALI BEZBEDNO

Bez obzira što će vam seks u vodi otežati korišćenje kondoma, terbalo bi da nastojite upražnjavate bezbedan seks iako bi trebalo da znate da kondomi i voda nisu najbolji prijatelji.

Premda vruća voda i hemikalije (poput hlora) utiču na izdržljivost kondoma i da se povećavaju šanse da vam kondom ispadne, nije na odmet da imate nekoliko rezervnih kondoma pri ruci.

PONESITE LUBRIKANT

Verovatno ste pomislili da pošto imate seks u vodi, bićete okruženi dodatnom tečnošću koja će stvoriti još više seksi tečnosti, ali to zaista nije slučaj. Voda će u stvari ukloniti prirodne lubrkante s tela žene, što može da dovede do neprijatnog seksa.

Otkrijte i Dobre i loše strane seksa u vodi

Najbolje je da nosite silikonski vodootporni lubrikant, koji će omogućiti da penetracija oboma bude mnogo prijatnija.

SPREMNI ZA GLAVNO JELO?

Kada ste obezbedili pakovanje kondoma i lubrikante, spremni ste za glavni čin. Gde biste mogli da se upustite u ljubavisanje među kapljicama vode?

U BAZENU

Seks u javnosti može dodatno da vas uzbudi, ali odaberite tihe bazene u periodima kada nema ljudi. Problem kod seksa u bazenu je što voda s hlorom može negativno da utiče na vašu voljenu i da izazove ozbiljna oštećenja i infekcije. Dobra alternativa na bazenu je oralni seks.

Pročitajte i 8 sjajnih destinacija za letovanje udvoje

Neka vaša devojka sedne na ivicu bazena ili na stepenice u bazenu, a vi je iz vode oralno zadovoljite. Ili obrnuto.

U KADI/POD TUŠEM

Ukoliko je vaša kada mala, imaćete problem da izvedete misionarsku pozu. Kod seksa pod tušem, super je što ćete moći da ostanete dovoljno uzbuđeni bez mogućnosti da budete zapljusnuti velikom količinom vode, koja će ući u vaše intimne predele.

Pročitajte i  Mala laž kojom ćete je odvući u krevet

Pročitajte i 4 poze za seks pod tušem

NIje loša ideja da imate nešto za šta biste mogli da se pridržite, jer ćete tako moći više da uživate, bez strepnje da ćete pasti.

NA OTVORENOM MORU/OKEANU

Slana voda i nije vaš najbolji prijtelj vagine vaše devojke, pa je zato najbolje da se držite dobrih starih igrica rukama i maženja. Iako izgleda romantično, budite pažljivi ukoliko budete želeli da se upustite u seks na plaži, jer je pesak veoma nezgodan i može da zaluta.

Kao što možete da primetite, seks u vodi ima više nezgoda i neprijatnosti od zadovoljstva, pa je možda bolje da seksi igrarije u vodi budu samo predigra, koju ćete nastaviti ipak na suvoj teritoriji.

Otkrijte i Seks pod tušem: Očekivanja i stvarnost

I zapamtite da je seks na javnom mestu nelegalan, pa nije na odmet da otvorite oči tokom ljubljenja.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *