Budite originalni: 9 načina da joj priđete u klubu - Men`s Health

Budite originalni: 9 načina da joj priđete u klubu

Najlepše devojke ne daju svoj broj tako lako, što je i logično jer imaju veoma bogat izbor. Stoga ovog puta MH otkriva najbolje savete za uspešan start u gradu. 

Pročitajte i Savršena strategija: Kako da je pitate da izađete

SPRIJATELJITE SE S BARMENOM/KONOBARICOM

Častite ih pićem na početku večeri, jer ćete tako obezbediti bržu i uspešniju uslugu kada budete želeli da kupite piće simpatiji. Ako ste dobri s osobljem kluba, izgledaćete galantno i džentlemenski, što vam povećava šanse za uspešan start.

A ko zna, možda na kraju večeri smuvate konobaricu.

ZABORAVITE NA KLIŠE I BUDITE ORIGINALNI

Prvi kontakt s devojkom koja vam se dopada je presudan da li ćete nastaviti sa upoznavanjem i da li ćeš dobiti njen broj. Jedina stvar koju možete da uradite kako biste razbili led jeste da prokomentarišete sadašnju situaciju na duhovit i zanimljin način. Humor je najbrži način za otapanje leda i brže upoznavanje.

Saznajte i Ubedljivo najbolji način da je osvojite

Pitajte je da vam otkrije neku nedoumicu o kojoj ste se raspravljali s najboljim drugom ili pitajte je za mišljenje i komentar o devojci/momku na drugom kraju prostorije i  njenoj/njegovoj modnoj kombinaciji. Ovo je savršen start, jer zahteva komunikaciju, a može da bude sjajan početak nezaboravnog druženja. Samo budite spontani, samopouzdani i duhoviti!

IZAĐITE S NAJBOLJOM DRUGARICOM

Istraživanja su pokazala da su vam najbolje šanse da smuvate devojku, ukoliko izađete u društvu. Ako imate atraktivnu drugarciui i zađete s njom u gradu, izgledaćete još privlačnije, a vaša drugarica će vam poslužiti kao “mamac za zgodne cice”.

Ukoliko je vaša drugarica prekrasna i prezgodna, to može da bude zbunjujuće za žene, ali ne ukoliko objasnite da vam je samo drugarica.

Pročitajte i Clubbing: Ne izlazite iz kuće ako niste savladali sledeće veštine

PRIČAJTE S NJENIM DRUGARICAMA

Ukoliko je ona izašla s grupom drugarica, nemojte samo da priđete njoj i da ignorišete ostale drugarice. Upoznajte se s njenim čitavim društvom. Vredi šarmirati i najbolje drugarice budući da one kasnije mogu da vam pomognu ukoliko se vaša simpatija bude dvoumila da li da vam ostavi broj.

Pročitajte i  Dobre vesti za one koji izbegavaju teretanu!

Ako ste izašli s društvom, upoznajte ih s njenim drugaricama i družite se svi zajedno.

PITAJTE JE DA VAS ČASTI PIĆEM

Budite originalni i pitajte je da vas časti pićem. Ovo će oslikati vašu kreativnost i samopouzdanje.

PLEŠITE

Videli ste devojku na podijumu za ples i ne znate kako da joj priđete? Budite joj u vidokrugu ostavljajući joj prostora da đuska.

Otkrijte i 5 saveta za savršen flert

Poštujte njen lični prostor, a jednom kada joj uhvatite pogled, zadržite kontakt očima i pružite joj ruku kao molbu da pleše s vama.

Nemojte da budete napadni i da insistirate na “stiskavcu” već uživajte u predigri.

SUOČITE SE SA KONKURENCIJOM

Ukoliko se drugi muškarac pomera ka tvojoj “teritoriji”, reagujte pametno. Nemojte da mu pridajete važnost i gledajte svoja posla.

Pustite vaše prijatelje da ga blokiraju, a možete takođe da joj kažete da vam se obrati ako joj određeni muškarac bude dosađivao.

Pogledajte je u oči i recite joj da ćete biti tu za nju ako joj zatreba pomoć.

Pročitajte i Teksting: Pravila flertovanja preko poruka

NAUČITE DA SE NOSITE S LOŠIM DRUŠTVOM

To bi mogla da bude bivša devojka, neprivlačna devojka koja vas “uhodi” ili brbljivi prijatelj, koga dugo niste videli.

Nemojte odmah da očajavate, već se na jednostavan način izvucite iz nepredviđene situacije. Popričajte malo s iznenadnim prijateljem i onda na fin način recite da morate da idete ili da ste upravo videli nekoga, s kim biste voleli da popričate.

IDITE DOK STE U PREDNOSTI

Osim ako niste sigurni da će to biti samo veza za jednu noć, vreme je da odete kada ste u prednosti.

Kada ste dobili njen broj, nemojte više da ostajete u klubu. Pozdravite se i recite joj da ćete joj se javiti da se dogovorite oko izlaska.

Ako vaši drugovi žele još da ostanu, pomerite se u drugi deo kluba gde vas ona neće pronaći.

Saznajte i Kako da njeno “ne” postane “da”?

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *