Savršena strategija: Kako da je pitate da izađete - Men`s Health

Savršena strategija: Kako da je pitate da izađete

Možete li da poverujete da je jedno istraživanje pokazalo da oko 70 odsto ljudi nije sigurno da li poziv na piće znači muvanje ili ne?

Pročitajte: Izlazite po prvi put sa devojkom, šta ćete obući?

Prema nekim studijama, muškarci su jednako zbunjeni po pitanju izlazaka koliko i žene, ali o tome neki drugi put. Ono što nas danas zanima jeste u čemu to grešimo kada one ne shvataju poziv onako kako želimo.  Kako joj staviti do znanja da imamo romantične planove, a drugarsko piće?

SLEDEĆI PETAK

Kada zakazujete sastanak, učinite to nekoliko dana unapred, pokažite joj koliko je posebna i koliko je poštujete. Kada ih pitamo da se vidimo večeras, žene često (i s pravom) pomišljaju da nemamo u planu ništa zabavnije. Zato je pitajte ranije, naročito ukoliko planirate odlazak u pozorište ili na koncert. Tako neće pomisliti da imate kartu viška i da ona samo popunjava mesto koje je neko drugi upraznio.

Otkrijte: 7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići

PRETVARAJTE SE DA JE 1999.

Dve reči: nazovi je. Polovina žena koje su učestvovale u jednoj anketi rekla da teže razume nameru muškarca kada primi poziv SMS porukom, a čak 85 posto priznaje da bi se radije dogovoralo usmeno nego porukama. Tako pokazujete da joj posvećujete pažnju, a imaće priliku i da vam čuje glas, koji može da bude moćan afrodizijak.

Pročitajte: 5 poruka koje nikada ne bi trebalo da joj pošaljete

NE BUDITE STIDLJIVI

Kada joj predložite “izblejite”, ostavljate prostor za dilemu. Pod tim može značiti da tražite društvo za ručak. Zaista magične reči su nedvosmislene. Ako je direktno pitate za izlazak, onda ćete dobiti i jasan odgovor. Tako ćete ujedno saznati da li gubite vreme na nekog ko nije zainteresovan za vas.

Hrana za samopouzdanje: Ovo jedite pre sastanka

URADITE DOMAĆI

Ukoliko želite da dođete do devojke, morate da imate plan. Najbolja strategija glasi jednostavno: slušajte šta govori. Važno je da upamtite koja su njena interesovanja i šta joj se dopada. Recimo, ukoliko ste primetili da sluša elektronsku muziku, možete je pozvati na žurku na kojoj će “vrteti” njen omiljeni di-džej. Verovatnoća da će pristati je daleko viša.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *