Ovo nikad ne govorite drugima - Men`s Health

Ovo nikad ne govorite drugima

“NOSIO SAM BAŠ TAKVE/TAKVU PATIKE/MAJICU…”

Sjajno, upravo ste nekome rekli da ne prati trendove, odnosno ste insinuirali da imate bolji stil od njih. Ili ste mu otkrili šta ste nosili pre nego što ste pronašli svoj stil i zaradili malo više novca. Ne brinite o tome šta neko nosi.

Pročitajte i Ovo jednostavno ne smete da izgovorite na razgovoru za posao

Uostalom, da li vas je neko pitao šta ste nosili?

“NASMEJ SE”

Da li postoji gora stvar od toga da kažete nekome da se nasmeje? Ne govorite drugima da se oraspolože, već ih jednostavno ostavite na miru. Nemate pojma da li imaju neki problem, a ako vam se ne dopada njihov izraz lica, idite. A i male su šanse da ćete dobiti osmeh nakon što ih zamolite.

“NEMOJ DA SE UVREDIŠ, ALI…”

Ako već izreknete ovakvo upozorenje, to je zato što ćete upravo uvrediti nekoga i nema šanse da ćete reći nešto lepo. Ništa što je lepo ne zahteva uvod.

“DA LI SI DOBRO? IZGLEDAŠ UMORNO!”

Većina ljudi ima ogledalo u kući i pogledaju se pre nego što izađu napolje. Oni znaju ako izgledaju umorno i verovatno zaista i jesu unorni. Možda su izlazili sinoć ili nisu spavali dobro, jer su imali noćne more. U svakom slučaju, ne treba da podsećate ljude da li izgledaju dobro ili umorno.

Saznajte i Ukoliko vam je život mio, nemojte ovo da govorite devojci

“IZGLEDAŠ..DRUGAČIJE?”

Niko ne kaže “drugačiji” osim ako nije nešto loše u pitanju. Ako mislite da neko super izgleda, reći ćete mu: “Izgledaš fenomenalno!”.

A ako vaš sagovornik ne izgleda dobro, onda se ugrizite za jezik. Čak i ako su dobili nekoliko kilograma, budite drug i samo ćutite.

Pročitajte i  Dobre i loše strane seksa u vodi

“OPUSTI SE”

Poslednja stvar koju će neko uraditi ako mu kažete da se opusti jeste da se opusti. Ako je neko uzrujan, ne trudite se da mu kažete šta treba da radi sa svojim raspoloženjem. Igrate se s vatrom.

“TAKVE SERIJE/RIJALITIJE GLEDAJU SAMO IDIOTI.”

Stvarno? Super za tebe. Ako je neko dovoljno ljubazan da vas uključi u konverzaciju, niste u obavezi da ispadnete totalni kreten i da kritikujete njegova interesovanja.

Pročitajte i Kad je vidite nagu u krevetu treba da joj govorite ovo…

Ovom konstatacijom im govorite kako ste bolji od njih i kako imate mnogo interesatnijih stvari koje gledate. Ako niste čuli za “Breaking Bad” ili ko je ušao u finale “X faktora”, recite samo: “Propustio sam tu epizodu.”

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *