8 tipova žena koje morate da izbegavate na Fejsbuku - Men`s Health

8 tipova žena koje morate da izbegavate na Fejsbuku

Studije otkrivaju da su devojke koje su aktivnije na Fejsbuku, više “lajkuju”, postavljaju slike i muziku, zapravo usamljenije i traže pažnju. Jedna od prednosti društvenih mreža jeste što možete na vreme da uočite određene i potencijalne mane i da pobegnete u pravom trenutku.

Pročitajte i Ove žene morate da izbegavate

Jednom kada zapazite glavne signale, možete da odlučite da li ćete se zaista upoznati s njom. Iako smatramo da ne treba suditi o osobi na osnovu spoljašnjeg izgleda (ni na osnovu njenog profila na Fejsbuku), slažemo se da vam njen profil na društvenoj mreži može dosta toga otkriti o njoj.

Stoga vam predstavljamo osam tipova žena koje treba da izbegavate, kao i njihove najučestalije reakcije:

KRALJICA DRAME

“Na kraju se ispostavlja da ne možeš da osloniš ni na koga osim na samu sebe!”- ovakve statuse postavlja dramatična i često histerična osoba, koja je željna pažnje i koja je najverovatnije pasivno-agresivna.

NESIGURNA I BEZ SAMOPOUZDANJA

“Osećam se grozno i ružno danas…:(” – status je ozbiljno nesigurne osobe, koja nema ni trunku samopouzdanja ili devojke, koja očajno želi pohvalu, pa komplimente traži na društvenoj mreži.

Pročitajte i 5 tipova devojka na koje se svi potajno ložimo

STRASTVENI LJUBITELJ ALKOHOLA

“Aaaaaal’ smo se odvalile sinoć!”

Saznajte i 7 najkorisnijih trikova na Fejsbuku

Devojka koja ima potrebu da postavlja ovakve statuse se možda dobro zabavlja, ali neće vam nimalo zabavno biti kada budete morali da je vodite kući u pripitom stanju.

PRODUHOVLJENA DEVOJKA

Poštujemo ženu koja radi na svom duhovnom i mentalnom razvoju, ali ako na svom Fejsbuk profilu napiše: “Budi promena koju želiš da vidiš u svetu”, pripremite se za njene duhovne monologe već na prvom sastanku.

Pročitajte i  Seks u liftu: Evo šta obavezno morate da imate na umu

Saznajte još 4 tipa žena koja treba da izbegavate

UHODA BIVŠEG DEČKA

Svako spominjanje bivšeg dečka treba odmah da vam da crveno svetlo i da se zaustavite u daljoj komunikaciji, a ako još postuje:

“Uhvatila sam sinoć bivšeg s najružnijom devojkom na svetu!”- pomirite se s tim da još nije prebolela bivšeg i da nemate tu šta da tražite. 

Otkrijte i Fejsbuk: 7 statusa koje NIKADA ne treba da objaviš

HEJTERKA

Ako devojku koju muvate toliko nervira prevoz i saobraćaj da mora da se požali svojim Fejsbuk prijateljima statusom: “Mrzim glupu gužvu u saobraćaju”, imate posla s ozbiljnom “hejterkom”, čije ćete uslove teško da ispunite.

PREVIŠE RELIGIOZNA DEVOJKA

“Molite se kao da zavisi od Boga, jer i zavisi.” – ako ovo postuje vaša simpatija, pripremite se na to da nikada nećete biti na prvom mestu, jer ono pripada Bogu.

Pročitajte i 5 načina kako vam Fejsbuk uništava život

ULTIMATIVNA DEVOJKA

“Ako se ne slažeš sa mnom, izbaci me iz prijatelja.” – status je krajnje beskompromisne devojke, pa učinite sebi uslugu i izbrišite je iz liste prijatelja i svog života.

A.J.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *