Dirty talk: Učinite strastven seks još boljim! - Men`s Health

Dirty talk: Učinite strastven seks još boljim!

ISTRAŽUJTE

Svako od nas ima neke reči koje ga “pale”. Idealno bi bilo da otkrijete šta to nju uzbuđuje i o čemu potajno mašta, pre nego što otvorite usta.

Ovo su skrivena mesta na ženskom telu koja vape za vašim dodirom!

Sprovedite malu istragu: razmislite o tome koje reči ona koristi da opiše svoje i tela drugih ljudi. Ako ona ima opušteniji pristup, samim tim i vi možete biti “prljaviji”. Ali ako primetite da joj je neprijatno, budite pažljivi. Njeno telo će vam reći istinu.

Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže…

KONTROLIŠITE JEZIK

Klonite se reči koje bi mogle zvučati previše nestašno, jer može izgledati napadno. Birajte reči koje nemaju očigledan negativni kontekst. Govorite joj o njenom zanosu, njenom telu, onome što radite i što ćete tek radite, a ne opisujete njenu ličnost. Ako se zanesete, lako je možete uvrediti.

Oralni seks: Da li treba da joj uzvratim?

Takođe, nemojte koristiti medicinske izraze (osim ako se igrate doktora i medicinske sestre). Ne postoji ništa uzbudljivo u reči “vagina”, zar ne?

Jednom kad ona prihvati ovu verbalnu igru, dozvolite joj da dominira. Iznenadićete se kojom brzinom će ona reagovati i kako će tabu teme ostati iza vas.

BUDITE DIREKTNI I SPREMNI ZA SMEH

Kada ostvarite takvu vrstu odnosa, držite ga se.

Kada izgovarate neke nevaljale reči, koristite eufemizme, a o seksu govorite kao da dajete uputstva neznancu na ulici – budite određeni, budite direktni i sažeti.

Najvažnije je da budete samouvereni. Odradite to sa stilom i širokim smeškom na licu.

Pročitajte i: Istorija najpoznatijih afrodizijaka

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *