10 stvari koje su devojkama važnije od veličine penisa - Men`s Health

10 stvari koje su devojkama važnije od veličine penisa

Muškarci, pravo je vreme da poradite na svom samopouzdanju!

Rezultati iz poslednje internet ankete objavljene u Psychology of Human Sexuality, koja je obuhvatila 25.594 heteroseksualnih muškarca je pokazala da skoro 50 odsto njih nije zadovoljno veličinom penisa. Ista studija je otkrila da je 84 procenta žena zadovoljno veličinom partnerovog penisa, dok je samo 2 odsto njih poželelo da njihov partner ima manji penis. 

Pročitajte i Kako pravilno izmeriti penis

Za muškarce koji nisu sigurni u svoj ponos, predstavljamo seksualne alternative koje su rezultat proverenih istraživanja.

1. ČISTOĆA

Verovali ili ne, sveža i čista posteljina je druga najveća stvar koja uzbuđuje žene, prema istraživanju brenda Meka!

Pre toga dolazi gubljenje kilograma. Nažalost, druga skorašnja studija koju je sprovela kompanija za dušeke Ergoflek, došla je do podatka da prosečan single muškarac pere posteljinu četiri puta godišnje (na svaka tri meseca). Ovaj podatak je zaista poražavajući.

Obratite pažnju na svoj veš, pre svega zbog zdravlja, a onda i zbog vašeg seksualnog života.

Pročitajte i Neverovatno: Šta zubi otkrivaju o vašem penisu?

2. TELO

Požurite u teretanu!

Studija Univerziteta Otava je pronašla da je veličina bitna u određenoj meri, ali nije ni približno visini muškarca ili razvijenom torzou u obliku slova V (što znači da su ramena i grudi veći od širine struka). Ova studija je potvrdila da je najatraktivniji muškarac koji ima lepo oblikovano telo (80 %). Žene su istakle da je veličina polnog organa manje bitna stavka (oko 11 odsto). Zapamtite i ovo: Kod 80 odsto žena veoma je važan oblik tela.

Stvar za koju ste vi pomislili da je presudna žene smatraju nebitnom.

3. POMOĆ

Najbolji način da oraspoložiš svoju devojku koja je pod stresom je da joj pomogneš oko kućnih poslova, kaže istraživanje Men’s Health-a u kome je učestvovalo 700 žena.

Sedam od deset dama je potvrdilo da je pomoć u svakodnevnim poslovima bila veliki podsticaj u njihovoj vezi. Najpopularniji poslovi u kojima su muškarci pomagali su: pranje sudova, kuvanje večere i peglanje veša. Ako se malo pokrenete i pomognete devojci budite sigurni da će ona znati da vam se zahvali.

Tajne ponosnog vlasnika mikropenisa: Kako da je izludite u krevetu

4. SEKS IGRAČKE

Poslednje nacionalno istraživanje u kom je učestvovalo više od 3.000 Amerikanaca, pokazalo je da žena koja koristi vibrator ili neku drugu seks igračku, ima mnogo kvalitetniji seksualni život.

Istraživanje je otkrilo da su žene koje su u poslednjih 30 dana koristile vibrator počele da primećuju niz pozitivnih stvari: veća vlažnost, bolji orgazam i seksualno zadovoljstvo. S druge stranje, uspele su da smanje bol koja se javlja tokom polnog odnosa. Prema tome, ove žene su dokazale da seks igračke mogu popraviti samopouzdanje u krevetu. Zato vam preporučujemo da ih koristite zajedno. 

5. IZDRŽLJIVOST

Naravno da je „veliki pobednik“ odličan, ali nemaju svi tu sreću da mogu totalno da zadovolje ženu onako kako bi oni hteli.

Prevremena ejakulacija je velika briga za muškarce (postoji podatak da jedan od tri muškaraca pati od ove bolesti u nekom periodu života). Kako god, postoji jedno odlično rešenje. Kegelove vežbe su se pokazale veoma uspešnim kao i sprej “Promeskent”. Probajte oboje i brzo ćete primetiti promene. Seks se može produžiti, od 45 sekundi do 45 minuta. Budite uporni!

Pročitajte i  Oralni trikovi kojima je morate naučiti

Pročitajte i 7 nastranih stvari koje žene vole

6. VISINA

Britanska anketa je pronašla podatak da 71 odsto žena preferira muškarce više od 180 cm, a svi ispod te visine ne bi imali nikakve šanse kod njih. Prema njihovom mišljenju, savršen muškarac treba da bude od 180 do 198 cm visine. Koliko god da vam se ne sviđa rezultat, jedno je jasno- one ne žele da vide tvoj penis ako ne ispunite ove visoke kriterijume.

7. JEZIK

Pored toga što jezik može da učini tvoju devojku veoma srećnom, studija sugeriše da malo oralnog seksa, može smanjiti i mogućnost varanja partnera. Takođe, prema analizama ukupnih rezultata koje čine 33 studije, autorke Elizabete Lojd, samo 25 % žena su dosledne orgazmu tokom odnosa, dok 52 odsto žena prekida muškarca u ovoj aktivnosti jer se plaše da predugo traje. Ovaj podatak dokazuje da trećina žena ne smatra da je veličina polnog organa preduslov za dobar orgazam. Istraživanje u kojem je učestvovalo 19.000 žena, otkrilo je podatak da 90 procenata žena dostiže orgazam kada ih njihov partner oralno stimuliše.

Jezik je odličan i efektivan orgazmični generator!

Pročitajte i Kako da vam penis bude veći

8. PRIVRŽENOST

Prema International Academy of sex Research, žene češće doživljavaju orgazam kada su u zvaničnoj vezi nego u vezi koja se zasniva na povremenom viđanju. Studija koja je obuhvatila 600 studenata otkrila je da su žene bile na pola puta do orgazma tokom oralnog seksa, dok je u vezi koja se zasniva na redovnom viđanju sa partnerom 75 odsto žena dostizalo jake vaginalne orgazme tokom odnosa.

9. STRAST

Niko ne želi seksualnog partnera sa ubistvenim entuzijazmom.

Prema anketi u kojoj je učestvovalo 3.289 žena, samo 7 odsto seksualno zadovoljnih žena tvrde da je veličina penisa presudna za njihovo zadovoljstvo. Drugih 93 odsto žena kažu da mogu da se zadovolje i na druge načine. Ispitanici su istakli da je 10 puta bolji seks koji se zasniva na kombinaciji strasti i osećanja. 

Pročitajte i 7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići

10. KOMUNIKACIJA

Najvažniji faktor koji utiče na kvalitetan seks je dobra komunikacija.

Ona vam daje mogućnost da bolje upoznate partnerku – šta voli, šta je pali i koje su njene erogene zone. Ko zna, možda je pali nešto čudno i nastrano. Ali nećete znati ako ne budete otvoreno pričali o tome. Jedna internet studija je tražila od učesnika da rangiraju sedam najvažnijih faktora koji su ključni za dobru vezu.

Oni koju su bili najviše ispunjeni u vezi istakli su značaj komunikacije kao najvažniji faktor, koji potom prate znanje i životne veštine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *