Kladimo se da ovo niste znali o njenom telu! - Men`s Health

Kladimo se da ovo niste znali o njenom telu!

Predstavljamo vam najčudnije stvari koje sigurno niste znali o ženskom telu:

1. Grudi nisu iste veličine. Jedna dojka je uvek veća od druge. Obično je to neprimetna razlika, ali jedno je sigurno – ne postoji žena sa jednakom veličinom grudi.

2. Prema nekim naučnim istraživanjima, lepota deteta u velikoj meri zavisi od toga šta majka jede tokom trudnoće.

3. Uzbuđenje koje žena oseti tokom seksa, kod nekih žena se javlja kada misle o hrani. Pogotovo kada imaju “krizu”.

Pročitajte i 7 činjenica o ženama i masturbaciji

4. Suprotno popularnom verovanju, žena može doživeti višestruke orgazme, dok je muškarcu uvek potrebno određemp vreme između njih.

5. Neke žene su rođenje sa dve materice ili dve vagine. Nekada se to ne može lako uočiti, ali sumnjivi menstrualni ciklusi sa većom količinom krvi mogu biti pokazatelji.

6. Pitaš se zašto se tvoja devojka uvek seća prošlosti? Dokazano je da ženski mozak ima bolju memoriju od muškaraca.

7. Evolucionarni biolozi tvrde da je sasvim prirodna stvar da žene traže muškarce, vrednujući ih po atraktivnosti i sigurnosti. Muškarci, za razliku od žena uglavnom kod žena traže mladost i lepotu.

8. Možda ste čuli da žene u proseku žive duže od muškaraca. Znate li zašto? Neke studije smatraju da su žene zagovornice zdravijeg načina života. Ali, postoje i druga sprovedena istraživanja koja sugerišu da su ženska tela prirodno jača i otpornija u borbi sa bolešću. Ovo se posebno odnosi na žene koje su rađale decu.

Pročitajte i 7 tajni za dobro zdravlje koje treba da ukradete od žena

9. Za pripadnice lepšeg pola nema ništa lepše od muškaraca koji dobro miriše. Nešto se dešava u hormonima zbog čega žene polude.

10. Žene mnogo više veruju osobi koja ih grli više od 15 sekundi. Možda ne možete da shvatite razlog zbog čega je to tako, ali da li neko od vas smatra da je to previše vremena za zagrljaj?

Pročitajte i  Kako da osvojite onu koju želite

11. Žene preko četrdest godina starosti brže doživljavaju orgazam.

12. U proseku, 75 odsto žena doživljava orgazam zahvaljujući stimulaciji klitorisa.

13, Jedina funkcija klitorisa je da pruži ženi užitak. On nema nijednu drugu funkciju za žensko telo!

14. Žene žude za seksom tokom leta, više nego u bilo kojem drugom vremenskom dobu, a razlog se krije u tom posebnom mirisu leta! Ovo je čudno svim muškarcima, zato što oni misle da su zima i hladnoća najbolje vreme za seks.

Pročitajte i 5 zabluda o ženama i seksu

15. Jajna ćelija je plodna između 24 i 48 sati, a sperma se može zadržati više od 48 sati u ženskom telu. Da, dobro si pročitao.

16. Zbog toga što muškarce privlače zdrave i plodne žene, žene koje kontrolišu rađanje se mogu okarakterisati kao manje atraktivne. Studija otkriva da je u prirodi muškarca da im se sviđa promena ženskog mirisa i oblika tela.

17. Himen je poznat kao pokazatelj nevinosti kod žena, ali ne mora uvek da bude tako. Postoji mnogo načina kako se himen može povrediti, a jedan od njih je – verovali ili ne – jahanje konja!

18. Klitoris raste tokom celog života. Kada žena dođe u period menopauze klitoris postaje skoro tri puta veći, u odnosu na tinejdžerski period. Možda je to razlog zašto žene preko 40 godina doživljavaju bolje orgazme?

19. Neke studije su pokazale da orgazam može pozitivno da utiče na menstrualne tegobe. Pa, kome onda treba pauza od seksa?

Pročitajte i U kojoj pozi žena najlakše doživljava orgazam?

20. Žene treba polako da prelaze brijačem preko osetljivih područja. Posebno je važno da kada briju stidne dlake, pomeraju brijač od gore na dole jer u suprotnom mogu uneti infekciju i izazvati širenje bolesti.

21. Jedna studija je pokazala da za raziliku od muškaraca koji slušaju samo na levo uvo, žene slušaju na oba. Priznajte, ovo objašnjava mnoge stvari.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *