Analni seks: Pravilna priprema za obostrano uživanje - Men`s Health

Analni seks: Pravilna priprema za obostrano uživanje

Da bi vam analni seks pružio fenomenalni i nezaboravni užitak, potrebno je da se adekvatno pripremite! Bilo da to radite prvi put ili je analni seks regularni deo vašeg seksualnog života, postoje osnovni koraci kojih treba da se držite pre nego što krenete u akciju!

Pročitajte i Kako da je nagovorite na analni seks

KORISTI TAMNU POSTELJINU

Ako vas je obuzeo strah od potencijalnog nereda koji može da nastupi tokom analnog seksa, potrebno je da zamenite posteljinu. Promenite sve bele jastučnice i čaršave i postavite one u tamnijim bojama. Ako se pojave nezgodne mrlje, na njima će se one teže uočiti.

NE PRETERUJ U HIGIJENI

Mnogi muškarci, želeći da spreče mogući nered, zahtevaju od partnerke da temeljno tuširanje pre analnog seksa. Tačno je da će voda očistiti analnu šupljinu zbog čega ćete se oboje prijatnije osećati, ali preterano pranje može isuštiti analni kanal i izazvati male ogrebotine preko koji se mogu preneti mnoge seksualno prenosive bolesti.

Pročitajte i 7 poza za analni seks

OPUSTI PARTNERKU

Kada planirate da imate analni seks, posebno ako je to vaš prvi put, veoma je važno da napravite opuštenu i intimnu atmosferu. Što vaša devojka bude više opuštena, analni seks će biti lakši i bolji. Pustite omiljenu muziku i upalite mirišljave sveće. Veče započnite masažom koja će joj pomoći da se potpuno prepusti čarima.

PRUŽI JOJ FANTASTIČNU ANALNU PREDIGRU

Za analni seks je neophodna adekvatna uvertira. Pripremite je dobro za akciju, upotrebite prste, pa čak i jezik, ukoliko ste smeliji. Možete čak koristiti seksualna pomagala, da biste je navikli na osećaj, pre nego što prodrete u nju. Postoji mnogo različitih igračaka koji su specijalno dizajnirani za analnu igru, pa se možete poslužiti njima.

Pročitajte i  Sve čari solo akcije: 6 razloga za masturbaciju iako ste u srećnoj vezi

Pročitajte i Analni seks: 8 stvari koje morate znati

UPOTREBITE MNOGO LUBRIKANTA

Za fantastičan analni seks koji pruža totalni užitak neophodno je da koristite lubrikant! Obzirom da anus ne proizvodi prirodni lubrikant, za lakše prodiranje upotrebite veštačke podmazivače koje možete pronaći u raznim ukusima. Budite sigurni da lubrikant koji odaberete odgovara kondomu. Možda ćete morati da primenite kondom tokom analnog seksa, posebno ako koristite lubrikant na bazi vode koji će na kraju ispariti.

Pročitajte i Da li je analni seks siguran?

OBAVEZNO KORISTI ZAŠTITU

Kada praktikujete analni seks, ne postoji strah od neželjene trudnoće, ali u svakom slučaju preporučujemo da uvek koristite kondom kako biste sprečili prenošenje polnih bolesti.

Anus je mnogo osetljiviji od vagine tako da se u njemu češće javljaju sitne povrede i posekotine preko kojih se može ona preneti. Ako se plašite da koristite jezik na njenoj zadnjici, obratite pažnju na zubnu branu, koja vas može zaštititi od bolesti. Kondome možete upotrebiti na igračkama, posebno ako su one napravljene od poroznih materijala ili ako planirate da ih delite sa drugima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *