5 saveta za vrtoglavi seks među oblacima - Men`s Health

5 saveta za vrtoglavi seks među oblacima

“Ljudi uskaču u avion i vode ljubav iz jednog razloga – zato što im to diže adrenalin”, kaže seksolog Emili Mors.

Saznajte da li ste dovoljno hrabri za seks na javnom mestu

“Opasnost od “hvatanja u akciji” je takođe uzbudljiv i verovatno je nešto što se i vama i vašem partneru nalazi na seksi bucket listi.”

Smanjite šansu da budete uhvaćeni i doživite mnogo više zadovoljstva tokom seksa u avionu zahvaljujući sledećim savetima:

IZABERITE PRAVO VREME

Ako niste sačekali da svi vežu pojaseve, da odu do wc-a pre poletanja ili da se upali svetlo da je avion uzleteo, a već ste uleteli u seksi akciju, verovatno je da ćete naići na nevolju.

“Zapamtite da je avion ipak javno mesto i da je seks na javnom mestu nelegalan.”, kaže Mors.

Seks u liftu: Evo šta obavezno morate da imate na umu

Pretpostavljamo da ne želite da vas obezbeđenje sačeka kad sletite, pa je onda najbolje da budete diskretni. Sačekajte nekoliko sati leta i da se zauzetost i potražnja za toaletom svede na minimum, pa se prepustite niskim strastima.

PREDIGRA NA SEDIŠTU

Ovo je moguće samo u toku noćnih letova, kada polovina putnika spava. Ali kada biste mogli da priuštite sebi malo predigre, malo igrice rukama ispod ćebeta ili seksi šaputanje, pre nego što se zaputite u toalet, napravićete pravu atmosferu i povećate zadovoljstvo.

ZAPAMTITE: DAME PRVO

Vama je verovatno potrebno 12 sekundi da se uzbudite, ali vašoj partnerki je verovatno potrebno mnogo više. Pustite je da ode u neki od sporednih toaleta kako bi se uzbudila.

Otkrijte 3 najbolje lokacije za seks na brzaka

Sačekajte nekoliko minuta, pa kada se uverite da nema gužve, pridružite joj se. Ako postoji samo jedan toalet pozadi, onda ste u maloj opasnosti da vas uhvate, pa morate da budete brzi.

Pročitajte i  Seks bez obaveza i njegove posledice

IDEALNA POZA: STOJEĆI SEKS OTPOZADI

Kada se oboje nađete u toaletu, neka se vaša devojka uhvati za zgodne rukohvate iznad wc šolje ili pored vrata. Uđite u nju otpozadi dok oboje stojite.

Ovako ćete biti stabilni, ukoliko se desi da dođe do nekih komplikacije tokom leta, a i manja je mogućnost da skliznete u wc šolju, lavabo ili da se udarite.

Pročitajte i 5 najboljih poza za seks otpozadi

LJUBI ME BRZO, ŽURIM

Seks u avionu je idealan ako volite brze seksi igrice, koje ne zahtevaju mnogo vremena. Preskočite sve uobičajene poteze i pređite na glavno jelo. Verovatno je da ćete samo vi dostići orgazam, ali vam je u ovakvoj situaciji to oprošteno.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *