Psihologija: 6 signala kojima poručuje da joj se sviđate - Men`s Health

Psihologija: 6 signala kojima poručuje da joj se sviđate

Možda ćete primetiti da vas ona upadljivo posmatra, ali to ne mora biti znak da joj se dopadate. Jeste li sigurni da nemate ogromnu fleku na kragni?

Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže…?

Ukoliko pogrešno protumačite signale, možete napraviti kobnu grešku i pogrešnim pristupom zauvek uništiti svaku nadu da biste mogli da je osvojite. Pogledajte nekoliko pouzdanih pokazatelja koji će vam pomoći da otkrijete da li ste joj privlačni koliko mislite.

OSEĆAJ VAM KAŽE “DA”

Ako ste tinejdžer, ovo može biti veoma “težak” savet, zato što ste u godinama kada još učite da prepoznate te signale. Međutim, ako imate osećaj da se neko zainteresovao za vas, iako nemate pune dokaze – verovatno ste u pravu. Bez brige vremenom će te i to naučiti.

Psihologija: 7 trikova koje svako treba da zna

Međutim, ovo najmanje pouzdan pokazatelj, pa ti trebalo da potražite i sledeće:

ŽELI DA BUDE U VAŠOJ BLIZINI

Ukoliko joj se dopadate, želeće da bude u vašoj blizini kad kod je to moguće. Trudiće se da sazna što više o vama i vašim interesovanjima, a ako je hrabrija možda će vas zagrliti ili prebaciti ruku preko vašeg ramena. Ako primetite da je tako, znate šta vam je činiti.

PAMTI STVARI KOJE KAŽETE

Primetili ste da želi od vas da sazna što više i da vas stalno zapitkuje. Možda će zapamtit da vam je omiljena boja zelena i da se plašite visine. U svakom slučaju to znači da obraća pažnju na detalje, što ukazuje da joj se sviđate.

Ženska psihologija: Muškarci su najprivlačniji kada…

MISLI DA STE URNEBESNI – ČAK I KAD NISTE

Ispričali ste loš vic pre neki dan, a ona je bila jedina koja se smejala? Ako se smeje baš svemu što kažete, najverovatnije je zagrejana za vas.

Pročitajte i  Porno cake koje ne smete pokupiti

OBRADUJE SE KAD VAS VIDI

Kada uđete u sobu, njeno lice se ozari. Kada razgovarate, ona ne može da skine osmeh s lica i pomno prati sve što kažete. Da, ona misli da ste najbolji na svetu i bila bi oduševljena da je pozovete na piće.

Ovo su skrivena mesta na ženskom telu koja vape za vašim dodirom!

PITA VAS ZA MIŠLJENJE

Zanima je šta mislite o nekim stvarima koje su njoj veoma važne – o njenom modnom blogu ili novom paru sunčanih naočara? Zanima je vaše mišljenje o globalnom zagrevanju ili vaša prognoza fudbalskog derbija? Predložite joj da popričate o tome nasamo i najverovarnije ćete zabeležiti uspeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *